Koljena im klecaju!

Zašto je samba zloglasna, a jive najviše iscrpi? Zvijezde i mentori o stilovima plesa kojima se vesele, ali i strahuju!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Plesaći Plesa sa zvijezdama - 5 Plesaći Plesa sa zvijezdama - 4 Plesaći Plesa sa zvijezdama - 3 Plesaći Plesa sa zvijezdama - 2 Plesaći Plesa sa zvijezdama - 1 Helena Janjušević Alen Liverić +0 Marco Cuccurin Galerija

Zabavni program Nove TV uskoro na male ekrane ponovno donosi hit show ''Ples sa zvijezdama''. Naše zvijezde i mentori uhvatit će se u koštac s latino, standardnim i pokojim modernim stilom plesa. A ususret njemu, ekipa In magazina vodi vas na malo plesno putovanje, odnosno njihovim prvim koracima, pobjedama i strahovima. Jer od nekih vrsta plesa im klecaju koljena, a neke jedva čekaju.

Pred profesionalnim plesačima i zvijezdama mnogo je zadataka. Probe su počele. Stečena su prva plesna znanja. Mentori su zadovoljni, a uzbuđenje i trema rastu:

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama napustili su Maja i Marko - 3 Predivno ispričana priča Par koji će se pamtiti po rušenju granica: ''Nismo htjeli da dođemo u situaciju - njoj se popušta jer nema nogu''

''Osjeća da dolazi trenutak sveg tog ludila, u pozitivnom smislu. Tako da sam sam sebe nabrijao'', govori Alen Liverić. 

''Super je, odlično, naporno je, ali uživam'', priznala je Darija Lorenci. 

I nećemo se zavaravati, mnogo je plesnih tehnika i stilova za svladati. Posebice u želji da stignu do finala. Neki stilovi plesa već sada zato slove kao najteži:

''Samba, teška matematika i koordinacija'', opisala je Tara Thaller. 

''Možda se bojim sambe, ali polako, pustit ćemo i vidjeti kako će to ići'', kaže Marco Cuccurin. 

''Koji me ples straši? Pa probala sam cha cha cha, i dosta brzo idu ti pokreti, ja sam dosta onako senzualna, lijepo da sve ide slow'', govori Deniss Grgić. 

Je li tomu zaista tako, možda će bolje reći mentori, koji su velik dio svoje profesionalne plesne karijere proveli upravo u standardnim i latino plesovima:

''Iz mog iskustva, i onako kako mi se čini samba, jedan od najzahtjevnijih plesova, pogotovo ako dođe u ranijoj fazi, ne bih voljela da ju odmah na početku imamo'', rekla je Ela Romanova. 

''Samba, Cha cha cha, jive. Jive recimo traži jako puno eksplozivnosti,nije tehnički možda tako kompleksan, ali ako se ne može hrpa energije nekako producirati u jako kratkom vremenu, jive je mlitav'', govori Marko Mrkić. 

I možda samba jest među najtežima, no postoji još nekolicina stilova u kojima itekako treba svladati tehniku i korake:

''Standar, jer ima jako puno pravila, ja to nekako povezujem s baletom, jer sve se mora znati gdje koji prst stoji, noga, koljena, jako je teško to držanje'', govori Rebecca Krajnović. 

No čini se da mentori ne strahuju:

''Ima još neko vrijeme do početka showa, i taj pripremni dio kad ti zapravo nekog zaljubiš u ovu vještinu, i ples u paru, jer netko te gleda onim očima - daj mi znanje, daj mi više toga'', govori Marko Mrkić. 

I mi s nestrpljenjem čekamo vidjeti što nam zvijezde i mentori donose na podij ove sezone. Najveći plesni show stiže uskoro!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 18:00 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene