Baš kao mama!

Seve se prisjetila trenutaka koje je provodila s Mani Gotovac: ''Spavala sam u njezinu krevetu, kuhala mi je domaću spizu, brinula se o meni''

Severina i Mani Gotovac Severina i Mani Gotovac Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Mani Gotovac - 3 Severina i Mani Gotovac - 2 Severina Severina - 4 Severina - 5 Severina u predstavi Gospoda Glembajevi 2007. godine Severina i Mate Čuljak - 1 Severina i Mate Čuljak - 3 Severina - 1 Severina - 2 +22 Severina i Petar Grašo - 1 Galerija

Severina se na Instagramu prisjetila predivnih trenutaka s Mani Gotovac, a zatim joj posvetila i vrlo emotivan opis.

Pjevačica Severina otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu kako se upoznala sa svojom, kako ju je nazvala, kazališnom mamom Mani Gotovac.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

"Mani Gotovac vidjela sam dva puta prije nego me pozvala da glumim u kazalištu. Prvi put u jednoj emisiji za mlade u kojoj smo gostovale, drugi put (ustvari je nisam ni vidjela, al' ona kaže da mene je) kad je došla na moj dobrotvorni koncert u HNK-u Split… Kad je postala intendant HNK-a Ivan pl. Zajc u Rijeci, nazvala me i našle smo se u Lisinskom na kavi. Kad je progovorila, odmah sam se zaljubila u nju", napisala je Severina ispod njihove vesele zajedničke fotografije i videa. 

Zatim je ispričala i kako je dobila ulogu barunice Castelli u Krležinoj drami "Gospoda Glembajevi".

"Predložila mi je da glumim u predstavi (istoimenu ulogu) 'Karolina Riječka'. Ma, ja bih pristala i da me je zvala da joj svaki dan kuham kavu. Bila je osoba koju želiš slušati, upijati svaku rrrriječ s razvučenim 'r'. Bila je puna priča, puna života i strasti. Kad me, nakon tri godine, pozvala da glumim barunicu Castelli-Glembay, uvjeravala me da to moram učiniti. Usrljala sam u to grlom u jagode", rekla je Severina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Morala sam biti jako dobra kao barunica Castelli, samo da nju previše ne napadaju. Postale smo prijateljice koje su išle u šetnje, na izložbe, u teatarrr….Spavala sam u njezinu krevetu, kuhala mi je domaću spizu i brinula se o meni kao mama.

I bila je moja kazališna mama, kao i brojnim mladim umjetnicima koje je obožavala. Večeras, na Svjetski dan kazališta, u HNK-u Ivan pl. Zajc u Rijeci premijera je njezine predstave 'Rastanci', u kojoj glume moja draga Tanja Smoje i Janko Popović Volarić. Jedva čekam to pogledati. Duhovita, lucidna, pametna, nježna i mila. Naša Mani", otkrila je pjevačica.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +11 Claudia Rivier - 3 Celebrity Bujna Slavonka podiže puls u tijesnom kombinezonu u kojem se ocrtava svaka njezina oblina: "Ovo je nerealno!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Tamara Loos - 1 Igor Mešin i Tamara Loos Tamara Loos - 3 +27 Tamara Loos - 1 Celebrity Je li vam poznata Tamarina prozirna haljina i sjećate li se tko ju je nosio prije 11 godina? Oglasila se i ona: "Najljepša haljina ikad!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene