Ostvarilo mu se!

Marko Grubnić pohvalio se novim projektom o kojem je oduvijek sanjao: ''Dragi moji, ja sam živi dokaz da...''

Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 5 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 8 Marko Grubnić - 7 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 2 Larisa Lipovac Navojec i Marko Grubnić Marko Grubnić i Momčilo Gurović - 8 +23 Marko Grubnić i Momčilo Gurović - 7 Galerija

Marko Grubnić pohvalio se novim projektom koji je jedva dočekao objaviti, s pratiteljima je podijelio kako je dao glas liku u novom crtanom filmu ''Mavka – Čuvarica šume''.

Naš stilist i modni dizajner Marko Grubnić pohvalio se novim projektom koji je jedva dočekao podijeliti s pratiteljima. Uz nekoliko fotografija na kojima nosi studijske slušalice i sjedi pored teksta na papiru, Marko je otkrio kako je dao glas liku u novom crtanom filmu ''Mavka – Čuvarica šume''.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

''Dragi moji, s ponosom vam želim reći da se ostvario još jedan moj san, želja koju sam dugo priželjkivao... Ja sam vam živi dokaz da pazite što želite, jer bi vam se to moglo i ostvariti… Naime, beskrajno sam ponosan jer sam dao svoj glas liku iz crtića... Da, da... predivan crtani film ''Mavka – Čuvarica šume'' nam dolazi u kina...'' započeo je Marko opis.

''Inače obožavam crtiće, a ovaj mi je sada naravno najdraži i pamtit ću ovo genijalno iskustvo cijeli život. Moj lik se zove Frol... Frol je stilist, modni dizajner, pomalo naivan, lakovjeran, smotan, ali ima velike planove i snove... On oblači glavnu negativku, tako da nikako ne smijete propustiti ovu genijalnu priču za najmlađe...'' otkrio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Njegovi prijatelji čestitali su mu u komentarima te se složili da su ovo sjajne vijesti, a komentare su preplavila i obećanja raznih mama koje jedva čekaju povesti svoje dijete u kino na ovaj crtani film.

Marko je inače i ove sezone showa "Ples sa zvijezdama" zaslužan za glamurozna izdanja voditelja i članova žirija, a njegove kreacije možete gledati svake nedjelje u 20.15 na Novoj TV.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Mandarina - 5 Kristina Mandarina - 4 Kristina Mandarina - 3 Kristina Mandarina - 1 +29 Kristina Mandarina - 1 Nekad i sad Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene