Kao druga osoba!

Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

Kristina Mandarina Kristina Mandarina Darko Tomas/Cropix 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Mandarina - 5 Kristina Mandarina - 4 Kristina Mandarina - 3 Kristina Mandarina - 1 Kristina Mandarina - 1 Kristina Mandarina - 2 Kristina Mandarina - 5 Kristina Mandarina - 4 Kristina Mandarina - 2 Kristina Mandarina - 1 +23 Kristina Penava Mandarina Galerija

Kristina Mandarina otvoreno je priznala kojim se sve estetskim zahvatima podvrgnula otkako se proslavila prodajući agrume uz cestu.

Kristina Penava, domaćoj javnosti poznata i kao Kristina Mandarina, proslavila se prije nekoliko godina, kada su se u medijima pojavile njezine fotografije na kojima prodaje agrume na štandu pokraj ceste i otada plijeni veliku pozornost te je stekla vojsku obožavatelja.

Pogledaj i ovo Kristina Penava - 1 na štandu s lubenicama Kristina Mandarina pohvalila se povratkom na posao koji ju je proslavio, no ovog puta nema agruma i skroz drukčije izgleda

Kristina danas ima 25 godina i od tih se vremena poprilično promijenila, čemu svjedoče i njezine fotografije s društvenih mreža, što može zahvaliti estetskim operacijama, o čemu je i sama progovorila. 

Kako Kristina danas izgleda, pogledajte OVDJE.

Na profilu na Instagramu danas ima 19 tisuća pratitelja, no on je zaključan, a u njegovu se opisu pohvalila da ima svoj profil i na Only Fansu te da nema profil na Facebooku.

Prije dvije godine na društvenim se mrežama bila i požalila da je više potrošila na korekcije operacija koje je imala nego na same estetske zahvate. O tome je progovorila i krajem ožujka na Instagramu, kada je podijelila fotografije ožiljaka pokraj svojih očiju.

"S ovim ožiljcima živim skoro godinu dana. Nastali su operacijom zvanom 'mačje oči'. Ne dozvolite da se ovo i vama dogodi", napisala je tada Kristina u priči na Instagramu uz svoju fotografiju.

2020. godine sudjelovala je u showu "Farma More i Maslina" u kojem je nosila flastere pokraj obrva te je izjavila kako je sama sebi privlačna i objasnila svima što je sve od zahvata radila na sebi.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno, operacija grudi, možda malo obrve, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', ispričala je tada Kristina.

A koliko se promijenila tijekom posljednjih nekoliko godina, pogledajte u našoj galeriji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Gardell - 2 Billy Gardell - 3 Billy Gardell - 4 Billy Gardell - 7 +3 Billy Gardell - 5 Nekad i sad Drastična transformacija glumca iz hit-serije: Skinuo je čak 70 kila, nema šanse da biste ga na novoj fotki prepoznali!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 4 +27 Ivana Knoll - 7 Celebrity Knoll u bikiniju s tangama pokazala stražnjicu, optužili je za fotošop: ''Svaki guz svoju politiku vodi, jedan kao od brda odvaljen...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene