nevjerojatna promjena!

Drastična transformacija glumca iz hit-serije: Skinuo je čak 70 kila, nema šanse da biste ga na novoj fotki prepoznali!

Billy Gardell Billy Gardell Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Gardell - 2 Billy Gardell - 3 Billy Gardell - 4 Billy Gardell - 7 Billy Gardell - 5 Billy Gardell - 1 Billy Gardell +0 Billy Gardell - 6 Galerija

Billy Gardell iz serije "Mike i Molly" drastično je smršavio i izgubio 70 kilograma, nakon čega izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Američki glumac i zvijezda serije "Mike i Molly", Billy Gardell, otkrio je da više nije dijabetičar, i to nakon impresivnog gubitka težine od čak 70 kilograma i operacije želučane premosnice, kojoj se podvrgnuo 2021. godine.

53-godišnji glumac, koji je imao 170 kilograma i bolovao od dijabetesa tipa 2, odlučio je da je vrijeme da se bolje brine za sebe i svoju obitelj i sada je oduševljen time što će napokon moći kupovati odjeću u običnim trgovinama. Rekao je da se njegova prehrana sastoji od malih, ali vrlo zdravih obroka.

"Mislim da morate pronaći mir sa samim sobom i u jednom se trenutku pogledati u ogledalo i odlučiti da je vrijeme da se pobrinete za sebe", izjavio je za Entertainment Tonight.

"Jedem kao svi ljudi kojima sam se rugao, da budem iskren", dodao je.

Billy je obožavateljima poručio da je briga o sebi važna, ali je priznao i da je njegov posljednji porok kojeg se pokušava riješiti pušenje cigareta.

Dodao je i da ga je očinstvo dodatno motiviralo da poduzme korake kako bi živio dulje i mogao biti prisutan u važnim životnim trenucima svog 20-godišnjeg sina Williama.

"Imam dijete, a kad napunite 50, počnete računati. Stoga želim biti ovdje za njega", izjavio je.

Billy je najpoznatiji po svojim ulogama u serijama "Sullivan i sin", "Bob Hearts Abishola", "Mike i Molly" te po posudbi glasa liku Djeda Mraza u "Ledenom dobu: Božić mamuta".

Što se ljubavnog života tiče, od 2001. je u sretnom braku sa suprugom Patty Knight, s kojom je dobio sina Williama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes Eva Mendes - 2 Eva Mendes - 4 Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) +25 Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Jednu od najljepših žena u javnosti ne viđamo s mužem, a sada je otkrila i zašto ne želi s njim nikamo ići

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 4 +27 Ivana Knoll - 7 Celebrity Knoll u bikiniju s tangama pokazala stražnjicu, optužili je za fotošop: ''Svaki guz svoju politiku vodi, jedan kao od brda odvaljen...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene