"Mi to ne radimo"

Jednu od najljepših žena u javnosti ne viđamo s mužem, a sada je otkrila i zašto ne želi s njim nikamo ići

Eva Mendes Eva Mendes Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes Eva Mendes - 2 Eva Mendes - 4 Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 1 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes (Foto: Getty) Ryan Gosling i Eva Mendes 4 (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) +19 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Galerija

Eva Mendes otkrila je zašto se ne pojavljuje sa svojim suprugom Ryanom Goslingom na crvenim tepisima.

Eva Mendes i Ryan Gosling slove kao jedan od najprivatnijih holivudskih parova, i to otkako su se upoznali na snimanju drame "Grijesi očeva" iz 2013. godine, na čijem je setu počela njihova ljubav.

Pogledaj i ovo Eva Mendes Tako je odlučila Jedna od najljepših žena svijeta u rijetkom intervjuu otkrila detalje koje godinama vješto skriva, a njeni fanovi jednu stvar ne mogu prežaliti

Za razliku od brojnih slavnih kolega, Eva i Ryan uspješno kriju detalje svog privatnog života i vrlo se rijetko pojavljuju na crvenom tepihu, dosad svega nekoliko puta, no ipak obožavateljima povremeno omoguće da zavire u njihov svijet.

Eva je nedavno otkrila da ona i Ryan izbjegavaju zajedno posjećivati ​​događaje i crvene tepihe baš zato kako bi svoj privatni život zadržali privatnim. O tome je otvoreno govorila kad je na profilu na Instagramu podijelila isječak iz filma "Grijesi očeva", za koji je rekla da prikazuje čaroliju koju su ona i Ryan podijelili. Kada je jedan obožavatelj izrazio nadu da će ih konačno vidjeti na premijeri njegova novog filma "Barbie", Eva mu je ugasila tu nadu i pojasnila zašto se ne pojavljuju zajedno na crvenom tepihu.

"Mi te stvari ne radimo zajedno. Ove fotografije koje objavljujem, to mi je lako jer već jesu vani i to je nešto viđeno. Izlaganje privatnog života nije ugodno i cijenimo privatnost. Ipak, umirem od želje da snimim još jedan film s njim", priznala je Eva.

Eva je od prvih dana karijere slovila kao jedna od najljepših žena svijeta, a prije veze s Ryanom govorila je da nikad ne želi imati djecu i po tome je bila dodatno poznata. Ali to se promijenilo kada su počeli izlaziti.

"Nikad prije nisam željela djecu dok se nisam zaljubila u Ryana. I onda je nekako ispalo da sam imala 40 godina i rodila prvo dijete, a onda sam imala 42 kada sam rodila drugo. Imala sam karijeru i onda sam promijenila svoj fokus na obitelj", rekla je u australskoj radijskoj emisiji "96.6" prije tri godine.

Jednom je prilikom otkrila i nekoliko dotad nepoznatih detalja iz njihovih života te ispričala da su pronašli rutinu koja im oboma odgovara.

"Ryan je kuhar. On je nevjerojatan kuhar. Mislim da postoji jako lijepa ravnoteža između kuhanja i čišćenja. I to jednostavno funkcionira", izjavila je za magazin People.

Unatoč pojavljivanjima u brojnim filmskim hitovima sve od ranih 1990-ih, Eva je rekla da roditeljstvo smatra najkreativnijom stvari koju je ikad radila.

"Ja sam glumica, dizajnirala sam odjeću, radila sam razne stvari. Ali ovo je najkreativnija stvar, stvoriti život s njima", priznala je.

Također je progovorila o svojoj odluci da se povuče iz glume nakon rođenja kćeri, napomenuvši da ju je vlastito djetinjstvo inspiriralo da ostane kod kuće s djecom.

"Stvarno sam se vratila u vrijeme kad sam bila mala. Moja mama je mogla biti sa mnom kod kuće sve dok nisam navršila osam ili devet godina i ta su me sjećanja formirala", prisjetila se.

Eva sebe smatra sretnicom što ima mogućnost prestati raditi i usredotočiti se na odrastanje svojih djevojčica.

Iako se rijetko zajedno pojavljuju pred kamerama i u javnosti, na Evinim posljednjim fotografijama uočljiv je jedan detalj, odnosno tetovaža na lijevom zapešću koju je posvetila upravo Ryanu.
Na njoj piše ''de Gosling'', a glumica je tu novinu prikazala u studenom prošle godine na fotografiji na svojem profilu na Instagramu na kojoj rukom skriva lice te do izražaja dolaze njezine oči i zapešće.

Krajem godine pojavile su se i glasine da su se Eva i Ryan vjenčali, a ovime je za neke itekako potvrdila šuškanja jer u hispanoameričkoj kulturi udane žene često dodaju muževo prezime svome koristeći de ('od'), da razdvoje ta dva prezimena.
A i u jednom intervjuu od ranije Ryana je nazvala mužem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene