ma besprijekorno!

Grubnić objavio fotografije na kojima se ističe nešto baš upadljivo, a već je poznat po tome da pazi na svaki detalj!

Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić Marko Grubnić, Larisa Lipovac Navojec Marko Grubnić, Tamara Loos Marko Grubnić, Tamara Loos i Igor Mešin +20 Tamara Loos i Marko Grubnić Galerija

Marko Grubnić objavio je fotografiju na profilu na Instagramu za koju dobiva same pohvale i lajkove.

Naš modni stilist Marko Grubnić objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira kao i uvijek pomno dotjeran i vidi se da je pazio na baš svaki detalj.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Marko na fotografija pozira u trendi svjetlim trapericama i sakou s istaknutim dekolteom, koje je uskladio s čupavim papučama i dizajnerskom torbicom. Svima je dodatnu pažnju privukao besprijekoran, bijeli i blistav osmijeh. 

"Harmonija", napisao je kratko uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Bravo Marko", "Top", "Papučice", pohvalili su ga njegovi obožavatelji.

Marko je ovih dana privukao pažnju na zagrebačkim ulicama kada je prošetao sa svojom skupocjenom ružičastom torbicom, a kako bi je zaštitio od lošeg vremena, na nju je stavio materijal nalik kabanici.

"Čuvajte svoje slatkice od kišnog vremena", poručio je u opisu fotografije koju je i sam objavio na svom profilu na Instagramu.

Marko je inače i ove sezone showa "Ples sa zvijezdama" zaslužan za glamurozna izdanja voditelja i članova žirija, a nedavno je u nizu fotografija s voditeljicom Tamarom Loos otkrio i što se događa iza kulisa.

"Kad se kamere ugase... Stil ne može biti pravi ili krivi. Važno je ostati svoj i osjećati se dobro u onome što nosiš", napisao je tada ispod objave na kojoj sjede na stubištu i jedu burgere.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nora Dominko - 2 Nora Dominko - 3 Nora Dominko - 4 Nora Dominko - 5 +19 Nora Dominko - 10 Celebrity Oglasio se dečko Nore iz "Survivora", evo što nam je rekao o njihovu bolnom gubitku koji ih je shrvao prije godinu dana

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 3 Vlado Kalember, Ana Rucner +22 Ana Rucner - 4 Celebrity Ana Rucner u prozirnoj bluzi pokazala točno onoliko koliko treba, a pobrinula se i da svi primijete njezine noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene