''Ovo je hit!''

Marko Grubnić pokazao kako svoje skupocjene torbe štiti od kiše: ''Malo sam šokirana, ali simpatično!''

Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 6 Marko i Branka Grubnić - 5 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 +19 Marko Grubnić - 4 Galerija

Marko Grubnić pokazao je na društvenim mrežama da pomno pazi na svoje modne dodatke.

Modni stilist Marko Grubnić prošetao se gradom sa svojom skupocjenom ružičastom torbicom, a kako bi je zaštitio od lošeg vremena, na nju je stavio materijal nalik kabanici. 

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

"Čuvajte svoje slatkice od kišnog vremena", poručio je u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Sva sreća, udarilo je sunce vani", napisala mu je Lana Klingor-Mihić.

"Okrenuo si igricu, vreća je sve", "Kabanica za torbu, hit", "Da mala ne pokisne", "Malo sam šokirana, ali simpatično", "Hahah, ovo je predobro", pisali su ugodno iznenađeni pratitelji.

Marko je inače u showu "Ples sa zvijezdama" zaslužan za glamurozna izdanja voditelja i žirija, a nedavno je u nizu fotografija s voditeljicom Tamarom Loos otkrio i što se događa iza kulisa.

"Kad se kamere ugase... Stil ne može biti pravi ili krivi. Važno je ostati svoj i osjećati se dobro u onome što nosiš", napisao je tada ispod objave na kojoj sjede na stubištu i jedu burgere.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari u oskudnom badiću počastila fanove prizorom utreniranih oblina, a pogled bježi i na crteže kojima je ukrasila tijelo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 6 Vlatka Pokos - 1 +26 Vlatka Pokos - 2 Celebrity Vlatka Pokos objavila snimke samo u sakou koji je naglasio njezin raskošni dekolte, drugog komada odjeće na sebi nema!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene