"Svaki dan, cijeli dan"

Franka pokazala kako Ćorluka provodi cijele dane, a najslađi prizor rastopio je njezine obožavatelje!

Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 1 Franka Batelić u Italiji - 6 Franka Batelić u Italiji - 4 Franka Batelić u Italiji - 3 Franka Batelić - 1 +19 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić na profilu na Instagramu objavila je fotografiju Vedrana Ćorluke i njihova sina Viktora, koji uživa u tatinu društvu.

Pjevačica Franka Batelić uživa u ljetnim danima sa svojom najdražom ekipom, čime se pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Franka je u priči objavila fotografiju sina Viktora i supruga Vedrana Ćorluke koji se zajedno igraju kanticama i lopaticama na pješčanoj plaži, a čak su se i modno uskladili noseći jednake šešire, što je dodatno rastopilo njezine pratitelje.

"Cijeli dan, svaki dan", napisala je Franka uz fotografiju.

Nedavno je objavila i prvu ljetnu fotografiju kćerkice Grete na kojoj je drži u naručju i daje joj poljubac. 

"Prvo ljeto", poručila je Franka pa dodala emotikon sunca.

Prije toga objavila je video na kojem maleni Viktor pleše bos po asfaltu, pa je dodala: "To je taj hod po pijesku moment koreografije" te označila plesačicu Helenu Janjušević.

Franka i Vedran u braku su od 2018. godine, a vjenčali su se u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u sretnoj vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Gračan Danijela Gračan - 1 Ema Gračan - 5 Ema Gračan - 6 +24 Ema Gračan - 7 Celebrity Kći jedine Hrvatice s titulom najljepše na svijetu njena je prava nasljednica, ali i dokaz da nije uvijek sve u izgledu!

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 +36 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari pogledima izložila bujnu stražnjicu, a golišave prizore komentirala je i njezina kolegice iz Srbije: ''Nestvarna si!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene