Mamina ljepotica!

Kći jedine Hrvatice s titulom najljepše na svijetu njena je prava nasljednica, ali i dokaz da nije uvijek sve u izgledu!

Danijela Gračan - 2 Danijela Gračan - 2 PR 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Gračan Danijela Gračan - 1 Ema Gračan - 5 Ema Gračan - 6 Ema Gračan - 7 Ema Gračan - 13 Ema Gračan - 12 Ema Gračan - 11 Ema Gračan - 10 Ema Gračan - 9 +18 Ema Gračan - 8 Galerija

Naša bivša misica Danijela Gračan stigla je na posebno druženje sa svojom kćerkom Emom Gračan, a kad vidite njenu fotografiju bit će vam jasno od koga je ova 23-godišnja djevojka naslijedila ljepotu.

Naša bivša misica Danijela Gračan posebno se sredila za Mint Cabaret Dinner Show koji se odvio u Kristalnoj dvorani Kvarner, a na ovo događanje stigla je u pratnji svoje kćerke Eme Gračan.

Dvije dame zablistale su u dugim haljinama koje su pratile linije njihovog tijela, a na fotografiji na kojoj je Ema odmah je vidljivo na koga je ova 23-godišnja ljepotica naslijedila ljepotu.

Njena mama bila je Kraljica svijeta 1989. godine, ali njezin život nije dalje otišao u smjeru manekenstva već se posvetila obrazovanju i karijeri i postala je profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Usto se posvetila i mirnom obiteljskom životu, a sreću je pronašla uz sedam godina starijeg nogometnog trenera Nenada Gračana.

Ema je jedna od tri kćeri koje imaju i srednja po starosti pa još ima stariju i mlađu sestru Lauru i Almu. Od njih tri, Ema je jedina krenula majčinim stopama pa je tako 2018. godine i ona sama postala Kraljicom Hrvatske, ali osim u modelingu, Ema je vrlo uspješna i u školi te će u budućnosti biti stomatologinja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan)

Inače, na Instagramu se voli pohvaliti svojom figurom i putovanjima, a lijepu plavušu na Instagramu prati nešto više od 4 tisuće ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan)

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 1 Tara Thaller Tara Thaller - 1 Tara Thaller +26 Tara Thaller Celebrity Jedna od naših najljepših glumica poslije rastave iznenadila potezom u javnom izlasku kojem poznate dame inače nisu sklone

  1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 +36 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari pogledima izložila bujnu stražnjicu, a golišave prizore komentirala je i njezina kolegice iz Srbije: ''Nestvarna si!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene