Doma je naljepše!

Nina Badrić u bijelom badiću s izrezima javila se s prekrasnog mjesta na kojem ljetuje: "I divim se toj ljepoti dok trijezni me i topi..."

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +22 Maja Šuput, Nina Badrić i Goran Bogdan - 1 Galerija

Nina Badrić ponovno je počastila pratitelje fotografijom u kupaćem kostimu, pogledajte idilično mjesto na kojem sada uživa.

Naša pjevačica Nina Badrić ponovno se pred svojim pratiteljima pohvalila fotografijama s odmora, a pozirala je u kupaćem kostimu na idiličnom mjestu. Nina je pozirala na kamenom zidiću u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu, a ogrnula se šarenim ogrtačem koji je zavezala oko struka. U pozadini se vidjelo prekrasno plavetnilo mora, a tome je dodala i prigodan opis.

"I divim se toj ljepoti dok trijezni me i topi…", napisala je Nina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Otkrila je da se nalazi na otoku Lastovu, a tamo je srela i svoje prijatelje s kojima je uživala u jednoj konobi i atmosferu podijelila na Instagramu. Zajedno su se veselili i družili, a onda su zapjevali i pjesme nikad prežaljenog Olivera Dragojevića.

"Kad na Lastovu sretneš prijatelje, onda to mora završiti Oliverovom pjesmom, tonama smijeha, fantastičnom spizom kod Željka i Lucice i još jednom prelijepom večeri za pamćenje! Svi slučajni susreti unaprijed su određeni", napisala je uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 4 Ecija i Goran Belošević - 6 +30 Ecija i Goran Belošević - 7 Celebrity Ecija Ivušić uz nove trudničke fotografije podijelila je i tužne vijesti s kojima se suočila: ''Izmolili smo dva čuda, ali...''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Tintor na setu serije Kumovi Vladimir Tintor - 1 Vladimir Tintor - 2 Vladimir Tintor +14 Vladimir Tintor Celebrity Slavlje na setu najgledanije domaće serije, čestitke ne prestaju pristizati: "Ovo sad već postaje tradicija!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene