Čemu to?

Bujni dekolte koji je bilo nemoguće izbjeći: Trebaju li ovakve odjevne kombinacije glumici koja je nekad očaravala ljepotom?

Megan Fox Megan Fox Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 1 Megan Fox - 2 Megan Fox - 3 Megan Fox - 4 Megan Fox - 5 Megan Fox - 6 Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox - 2 +25 Megan Fox - 1 Galerija

Megan Fox ponovno je šokirala svojim izgledom na posljednjem događanju u New Yorku, a bilo je nemoguće ne gledati u njezine bujne grud,i koje je istaknula dubokim dekolteom.

Megan Fox u posljednje vrijeme često puni medijske stupce svojim novim izgledom, a brojni njezini obožavatelji negoduju što se glumica predala plastičnim operacijama i uništava svoju prirodnu ljepotu.

Pogledaj i ovo Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 2 promjene su vidljive! Jedna od najljepših glumica zabrinula svojom pojavom: ''Njezin bi doktor trebao biti optužen, gdje je nestala Megan?''

Ovog puta Megan je viđena na jednom događanju u New Yorku, a glumica je na crveni tepih stigla u crnoj haljini koja je na trbuhu i rukama imala prozirni materijal, a nemoguće je bilo ne gledati i u njezin raskošni dekolte.

Inače, Megan u posljednje vrijeme često zabrinjava svoje obožavatelje zbog čestih plastičnih operacija kojima se podvrgava.

Poznato je da se glumica bori sa psihičkim poremećajem - tjelesnom dismorfijom, zbog čega je zaokupljena svojim fizičkim izgledom, a nekoliko je puta priznala da cijelog života nije zadovoljna svojim tijelom.

Mnogima će to biti čudno jer je Megan uvijek slovila za jednu od najljepših holivudskih glumica, ali ona sebe ne vidi tako.

Na to događanje stigla je sa svojim zaručnikom Machine Gun Kellyjem, ali par nije zajedno prošetao crvenim tepihom, što je opet pokrenulo šuškanja da se više baš i ne slažu.

Podsjetimo, nedavno se pričalo i da je došao kraj njihove ljubavi zbog prevare, ali par je opovrgnuo sva šuškanja te i dalje imaju neprekidne izljeve ljubavi na javnim događanjima, što mnogi smatraju neukusnim.

Prošle godine Machine je zaprosio Megan, a navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Ponoć u travi", a ona je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 4 +15 Adriana Lima - 5 Celebrity Velika transformacija ljepotice koja je harala modnim pistama mnoge je ostavila u šoku, njezino drugačije lice ostavlja upitnike iznad glave

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth Yasmine Bleeth +18 Yasmine Bleeth - 2 Nekad i sad Sjećate se ove ljepotice iz "Spasilačke službe"? Uhvaćena je u rijetkom izlasku, nemoguće ju je prepoznati na prvu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene