Jedna stvar svima sumnjiva

Slavna ljepotica dala naslutiti da joj se dogodilo ono što su svi predviđali: "Ako je i ona, mi ostali stvarno nemamo nade"

Megan Fox Megan Fox Megan Fox/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 1 Megan Fox - 2 Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly - 4 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox - 7 +15 Megan Fox Galerija

Megan Fox potaknula je putem društvenih mreža glasine da je prekinula sa svojim zaručnikom Machineom Gunom Kellyjem.

Holivudska glumica Megan Fox pokrenula je glasine da je ljubavi nje i njezinog zaručnika Machinea Guna Kellyja došao kraj, i to nakon što je izbrisala svaki njegov trag sa svog profila na Instagramu i podijelila zagonetnu objavu, no onda se odlučila i na drastičniji potez pa uklonila svoj račun s popularne društvene mreže. 

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

36-godišnja Meghan koja je s četiri godine mlađim reperom bila u vezi od lipnja 2020. godine, objavila je svoje seksepilne fotografije i video u kojem spaljuje pismo, zajedno s nekom torbom. Na fotografijama joj društvo pravi nepoznati muškarac, a na jednoj ju čak i lagano grli.

"Možeš okusiti nepoštivanje, posvuda ti je u dahu", napisala je Megan uz objavu, a što su zapravo stihovi Beyoncéine pjesme iz 2016. godine "Pray You Catch Me", o aferi njezina supruga Jay Z-ja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Što se točno dogodilo nikome nije jasno, jer par je posljednji put viđen zajedno samo nekoliko sati prije njezine šokantne objave i to na Drakeovoj Super Bowl zabavi u Scottsdaleu. Njezini pratitelji su u komentarima izrazili zbunjenost, a primijetili su i da je počela pratiti Eminema, jednog od samo troje ljudi koje pratim među kojima su glazbenik Harry Styles i glumac Timothe Chalamet

"Ako je ona prevarena, mi ostali stvarno nemamo nade", "Izbrisala je sve fotografije MGK-a i počela pratiti Eminema", "O moj Bože, maknula je sve objave s Machineom", "Jesu li još uvijek zajedno, jako sam zbunjen", "Vidi li još netko da sada prati Eminema?!", "Ona sada prati samo tri osobe, a Eminem je jedna od njih", neki su od komentara.

Prije samo četiri dana, Megan je odala počast svom dragom dan nakon dodjele Grammyja, na kojoj je bio nominiran za nagradu za najbolji rock album za svoj album Mainstream Sellout, no čini se da je nešto pošlo po zlu.

Kelly i Machine puno su puta bili meta ismijavanja, a u nekim trenucima izgledalo je da reper poprilično živcira stariju Megan, ali bez obzira na zle jezike i komentare, njihova ljubav bila je jača od svega. Javnost i paparazze voljeli su počastiti razuzdanim ponašanjem koje nije sjedalo svima te osebujnim modnim kombinacijama.

Prošle godine, Machine je zaprosio Megan, a navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 +24 Let 3 Zanimljivosti Stranci ne prestaju komentirati Let 3, pogledajte njihove izraze lica kada su ugledali dečke na pozornici!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju John Cena - 5 John Cena - 4 John Cena - 3 John Cena - 1 +7 John Cena - 2 Celebrity Slovi kao veliki frajer, a sada je uhvaćen u samostojećim čarapama i mini suknji, jedan detalj se posebno isticao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene