Maštovito

Novi imidž i opaki prorez na haljini slavne ljepotice ostali su u sjeni prozirnog korzeta njezina zaručnika, ovakvo nešto ne može nositi svatko!

Megan Fox Megan Fox Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox - 7 Megan Fox - 4 Megan Fox - 5 Megan Fox - 3 Megan Fox i Kourtney Kardashian Megan Fox i Kourtney Kardashian Megan Fox Megan Fox +14 Megan Fox Galerija

Megan Fox i Machine Gun Kelly bili su jedni od uzvanika Time100 Next Gale u New Yorku, na čijem su crvenom tepihu bili glavne zvijezde.

Holivudska glumica Megan Fox ukrala je svu pozornost na crvenom tepihu Time100 Next Gale u New Yorku. Njezina je pojava mnoge podsjetila na popularni animirani lik Jessice Rabbit, no umalo je ostala u sjeni svog zaručnika Machinea Guna Kellyja.

Pogledaj i ovo Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Kakvi su vaši dojmovi? Mnogima je godinama bila jedna od najljepših glumica, no promjenom imidža podijelila je i mišljenje javnosti o sebi

36-godišnja Megan tom je prigodom pokazala i novu vatreno bakrenu boju kose, a s njezine zlatne haljine s opasnim prorezom teško je bilo skinuti pogled. A pogled nije bilo lako skrenuti ni s njezina budućeg supruga, 32-godišnjeg glazbenika, koji je došao u kombinaciji od lateksa koja se sastojala od prozirnog korzeta i hlača.

Par se nedavno pojavio zajedno u Milanu, gdje je glumica nosila kožne hlače krokodilskog uzorka s opasnim prorezima i kariranu košulju ispod koje se nazirala uska zelena majica s dubokim dekolteom. Ovaj stajling posebnu je pažnju usmjerio na njezine bujne grudi, za koje se posljednjih tjedana priča kako ih je dala prepraviti, točnije, da ih je povećala.

Fox i Kelly često su na meti paparazza, koji ih prate u stopu, a pažnju privlače upravo svojim razuzdanim ponašanjem u javnosti, ali i usklađenim modnim kombinacijama. Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Floor Jansen - 1 Floor Jansen - 2 Floor Jansen - 3 Floor Jansen - 4 +11 Floor Jansen - 5 Celebrity Popularna pjevačica podijelila vijest koja je zabrinula njezine fanove: ''Želim gledati kćer kako raste...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ljuba Stanković Ljuba Stanković - 9 Ljuba Stanković - 8 Ljuba Stanković - 7 +24 Ljuba Stanković - 6 Celebrity Sjećate se malog Ljube kojeg je proslavio hit sa Sevkom? Pogledajte kako sada izgleda ova mala zvijezda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene