punili su medijske stupce

Megan Fox raskinula zaruke s glazbenikom koji je nedavno tetovirao cijeli torzo: ''On će uvijek biti moja srodna duša''

Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 1 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Machine Gun Kelly - 2 Machine Gun Kelly Machine Gun Kelly - 1 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 6 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 5 Machine Gun Kelly - 2 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 4 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 2 +19 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 Galerija

Megan Fox potvrdila je nagađanja da su ona i Machine Gun Kelly raskinuli zaruke.

Megan Fox u podcastu "Call Her Daddy" iznenadila je objavom da je raskinula zaruke s Machine Gun Kellyjem.

No iako su raskinuli zaruke, odbila je objasniti koji je zapravo status njihove veze. 

"Nemam komentara o tom statusu", odgovorila je Fox.

Pogledaji ovo Morana Tkalec - 4 inMagazin Umišljene dive ili sasvim obični ljudi? Naša vizažistica otkriva nam kako je raditi sa svjetski poznatim zvijezdama!

37-godišnja glumica prvi je put počela hodati s rokerom 2020. prije nego što su se zaručili 2022. godine. No, godinu dana kasnije potaknuli su nagađanja o raskidu. 

Pogledaji ovo Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 2 Celebrity Jedna od najljepših glumica zabrinula svojom pojavom: ''Njezin bi doktor trebao biti optužen, gdje je nestala Megan?''

"Ono što mogu reći je da je on moja srodna duša i uvijek će postojati veza s njim bez obzira na sve, uvijek ću nekako biti povezana s njim", nastavila je Megan.

Mislite li da će se Megan i MGK pomiriti?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Megan i MGK upoznali su se na snimanju filma "Midnight In The Switchgrass", a nikada nisu skrivali svoju naklonost jedno prema drugome u javnosti.

Pogledaji ovo Morana Tkalec - 4 inMagazin Umišljene dive ili sasvim obični ljudi? Naša vizažistica otkriva nam kako je raditi sa svjetski poznatim zvijezdama!

Zanimljivo je i to da je MGK, pravim imenom Colson Baker, nedavno tetovažom prekrio cijeli gornji dio tijela te je rekao obožavateljima da je tetovaža napravljena u duhovne svrhe, ali se na taj potez odlučio i kao na neku vrstu "svjedočanstva" veze s glumicom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 2 +25 Keanu Reeves - 3 Nekad i sad Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 2 +27 Kanye West i Bianca Censori - 1 Celebrity I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene