promjene su vidljive!

Jedna od najljepših glumica zabrinula svojom pojavom: ''Njezin bi doktor trebao biti optužen, gdje je nestala Megan?''

Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 2 Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 1 Megan Fox Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 2 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 4 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 5 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 6 Megan Fox - 2 Megan Fox - 1 Megan Fox - 3 +19 Megan Fox - 4 Galerija

Megan Fox bila je jedna od najljepših žena Hollywooda, ali njezine najnovije fotografije sve više zabrinjavaju fanove.

S velike fešte u Las Vegasu nakon pobjede Chiefsa na Super Bowlu svakim se danom šire nove fotografije, a na Instagramu je objavljena i jedna na kojoj su Taylor Swift i njezin partner Travis Kelce te poznata glumica Megan Fox i njezin dečko Machine Gun Kelly.

Od svih osoba na slici, u centru pozornosti nisu bili čak ni Taylor ni Travis, koji su trenutačno najčešće spominjana imena u medijima, već Megan Fox.

Naime, lice glumice koja je nekoć bila jedna od najljepših sve više zabrinjava njezine fanove jer je vidljivo da se dosta izmijenila. 

Napućene usne, istaknute jagodice i vidljive zategnute bore oko očiju mnoge su šokirale, a neki od korisnika interneta i njezinih obožavatelja čak govore da je za njezin novi stav o vlastitom izgledu kriv njezin partner Kelly.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV (@mtv)

''Kakav glow down'', ''Još malo filera i otplutat će'', ''Njezin bi doktor trebao biti optužen'', ''Gdje je nestala Megan Fox?'', bili su samo neki od komentara.

Pogledaji ovo Megan Fox Celebrity Bujni dekolte koji je bilo nemoguće izbjeći: Trebaju li ovakve odjevne kombinacije glumici koja je nekad očaravala ljepotom?

No dok neki spominju Machinea koji ju je uvukao u punk-fazu kao krivca, drugi krive njezinu želju da zauvijek ostane mlada. Ali prije nekog vremena glumica je i sama priznala da zapravo boluje od ozbiljnog poremećaja. Tjelesni dismorfni poremećaj ozbiljan je sindrom zbog kojeg se glumica vidi drukčije nego što stvarno izgleda, a zbog čega se podvrgava raznim zahvatima koji joj, sudeći po novijim fotografijama, samo štete.

Inače, Megan i Machine zajedno su od 2020. godine, a 2022. godine pristala je udati se za njega. Zbog glazbenika je Megan pokrenula i razvodnu parnicu protiv svog bivšeg supruga Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput i Bloom Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Aleksandra Prijović i sin Aleksandar +25 Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Celebrity Aleksandra Prijović ipak će nastupiti u Zadru? Otkriven dio plana koji obuhvaća čak osam koncerata u Višnjiku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene