treba li joj sve to?

Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Megan Fox - 5 Megan Fox - 5 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 6 Megan Fox - 7 Megan Fox - 4 Megan Fox - 3 Megan Fox - 2 Megan Fox - 1 Megan Fox - 9 Megan Fox - 6 Megan Fox - 3 Megan Fox - 1 +22 Megan Fox - 2 Galerija

Megan Fox javnost sve više iznenađuje svojim modnim kombinacijama i promjenama kojima se podvrgava, a sada je u novoj haljini pokazala više nego što je mislila, pa je to pokušala sakriti.

Američka glumica Megan Fox od svojih je mladih dana i rane karijere jedna od glavnih tema u medijima, a proteklih nekoliko godina pozornost privlači promjenom izgleda zbog estetskih operacija te neobičnim stilom odijevanja zajedno sa svojim partnerom Machine Gunom Kellyjem.

Megan je sada uhvaćena dok je sa zaručnikom napuštala jedan restoran u kojem su imali večeru s još jednim parom, a čini se da je Megan prekasno shvatila da njezina haljina ipak pokazuje malo previše.

Dok je hodala ispred paparazza, svoje grudi skrivala je rukama, a prozirna haljina pokazivala je ostatak tijela.

Prije večere Megan se fotografirala za svoj Instagram, a na tim fotografijama vidljivo je da je nosila prozirne naljepnice kojima je sakrila najintimnije dijelove. Čini se da je to imala potrebu objasniti i u svom opisu fotografija.

''Prije nego što počnete ljutito tipkati - to nisu moje bradavice, smirite se. Sigurne su i potpuno skrivene ispod navlaka za bradavice pa bez brige, svi ćemo živjeti još jedan dan bez rascjepa u ovom vremenskom kontinuumu'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Megan je godinama mnogima bila idol, ali u posljednje vrijeme brojni njezini fanovi pomalo su razočarani jer naočigled upropaštava svoj izgled. A za sve je kriva i bolest koju ima, tjelesni dismorfni poremećaj, zbog kojeg se glumica vidi drugačije nego što stvarno izgleda.

Inače, Megan i Machine zajedno su od 2020. godine, a prije godinu dana pristala je udati se za njega. Zbog glazbenika je Megan pokrenula i razvodnu parnicu protiv svog bivšeg supruga Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput pokazala tko je iznenadio Blooma na terasi: "Danas smo imali gosta..."

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker - 4 Michelle Hunziker - 2 Michelle Hunziker - 5 Michelle Hunziker - 6 +23 Michelle Hunziker - 1 Celebrity Talijanskog miljenika žena izgubila je zbog sekte koja joj je rekla da je Isusova sestra, a zaprijetili su joj i bizarnim pravilima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene