Evo za kad se ovo sprema!

Aleksandra Prijović ipak će nastupiti u Zadru? Otkriven dio plana koji obuhvaća čak osam koncerata u Višnjiku!

Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 9 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 9 Ivan Peric/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Aleksandra Prijović i sin Aleksandar Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 11 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 3 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 9 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 10 +19 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 11 Galerija

Nakon što je u medijima nastala velika pompa oko navodne zabrane zadarskog gradonačelnika Branka Dukića da se tamo održi koncert Aleksandre Prijović, u javnost su sada procurile nove vijesti koje bi mnoge mogle razveseliti.

Velika regionalna zvijezda Aleksandra Prijović poharala je regiju svojim koncertima i napunjenim Arenama, a o njenom nastupu govorilo se i u Zadru. No, u ponedjeljak je Index objavio kako gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dopustio održavanje koncerta Prijović u Sportskom centru Višnjik, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

No, Zadarski list sada piše kako se u Zadru planira veliki glazbeni spektakl od čak osam koncerata, od kojih će jedan biti i onaj Aleksandre Prijović.

''Gradonačelnik Dukić je dao jasnu i nedvosmislenu izjavu kako je on protiv svake zabrane koncerata te da je na upravi Višnjika da radi i povećava prihode raznoraznim događajima. Sportskom centru Višnjik su ti prihodi neophodni i mi se tako ponašamo po tržišnim principima vezanim za organizaciju koncerata, sajmova i sportskih događanja'', rekao je direktor ŠC-a Višnjik Denis Karlović.

''Aleksandra Prijović je jedan od onih izvođača koji nam se nude u paketu za dvogodišnji ugovor. Naša politika je bila da se nikad ništa ne objavljuje dok se ne potpiše ugovor, a koji u ovom trenutku još nije potpisan. Ako i kad bude potpisan obavijestit ćemo javnost'', kaže Karlović za Zadarski list.

Radi se o četiri koncerta ove, i četiri koncerta sljedeće godine.

''Radi se o izvođačima koji mogu napuniti dvoranu. Među njima su neka od najpopularnijih imena hrvatske estrade. Dogovaraju se financijski uvjeti s organizatorima ovih koncerata, grupacijom četiri, pet radijskih kuća. Nadam se da će pregovori uroditi plodom i da ćemo postići dobre financijske uvjete.''

Trenutno na stranici centra Višnjik stoje tri dogovorena koncerta, nastupi Severine, Jelene Rozge i skupine Lord of the Dance.

Gradonačelnik Dukić se u ponedjeljak uvečer oglasio oko moguće zabrane koncerta pjevačice Aleksandre Prijović na Višnjiku prije čega je brzo nastala velika medijska pompa.

''Živimo u slobodnom društvu gdje svatko sluša glazbu kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga'', poslao je priopćenje medijima.

''ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju. Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome'', rekao je Dukić.

Podsjetimo, Prijović je rasprodala pet zagrebačkih Arena u prosincu prošle godine, a sinoć je održala i prvi od pet koncerata u dvorani Gradski vrt u Osijeku. Sljedeći koncerti su 14., 15., 17., i 18. veljače.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +27 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević pokazala kako je uredila kutak za svoju kćer, evo što je posebno ukralo svu pažnju: ''Najdraži dio stana!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput i Bloom Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene