krenula s maratonom!

Prijovićka se bosa spustila među publiku u Osijeku, a dogodila joj se i mala nezgoda: "Rekli su mi da su mi pukle, ali što sad..."

Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Jurica Cvitanić/Extra FM 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 1 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 2 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 3 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 5 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 6 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 7 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 8 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 9 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 10 +25 Koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 11 Galerija

Aleksandra Prijović oduševila je Osječane na prvom od pet koncerata u dvorani Gradski vrt.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović nastavila je svoju turneju "Od istoka do zapada" i prvim koncertom u svom rodnom kraju oduševila publiku.

"Hvala Osijek, volim vas. Mislim da će večeras biti posebno. Znate da se trenutno nalazim 30-ak kilometara od mjesta u kojem sam odrasla. Opet imam tremu, ali sam presretna što ćemo ovdje uživati pet dana", kazala je Prijović na početku koncerta.

I doista, bilo je posebno. Uz bogatu produkciju, specijalne efekte, plesnu skupinu i bend koji s pratećim vokalima broji 16 članova nizala je hitove koje je pet tisuća okupljenih u Gradskom vrtu pjevalo u glas.

"Nisam mogla zamisliti da ću u ovom gradu imati pet koncerata. Često sam provodila vrijeme u ovom gradu i sada kada stojim ovdje ispred vas moram se još jednom zahvaliti... Želim da uživate večeras, kao što uživam i ja, jer sam o ovome maštala i samo treba vjerovati u svoje snove", poručila je.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 2 Zanimljivosti Evo kako izgleda kuća Aleksandre Prijović u Belom Manastiru gdje je odrasla, njezina majka i dalje ondje živi

Posebno emotivno bilo je kada se maleni Aleksandar, prema želji publike pridružio majci na pozornici.

"Tu je Aki, kao i cijela moja obitelj, koja je uvijek uz mene. Večeras su ovdje i ljudi s kojima sam odrasla, koji su mi uvijek bili velika podrška, zahvaljujući vama ja sam uspjela", rekla je Aleksandra.

S kolegom Bobanom Rajovićem otpjevala je njegov hit "Usne boje vina", koji nije krio oduševljenje jer je dio Aleksandrinog spektakla.

"Popratio sam sve koncerte Aleksandre Prijović, ovo je neki 320 otprilike ove godine. Nisam pripremao govor, sve što bi želio reći je - da te puno volim", rekao je Boban.

I osječka publika skandirala je "Prijo, mi te volimo", a emotivna Prijović im nije ostala dužna: "I ja vas. Najviše."

Zatim se bosa spustile u prve redove, na opće oduševljenje fanova, a dogodila joj se i mala nezgoda.

Dok je još bila na pozornici publika je primijetila da su joj pukle hlače, a kad se vraćala na pozornicu o tome ju je obavijestio i njezin tim.

"Rekli su mi da su mi pukle hlače, ali što sada, nema veze", zaključila je i nastavila pjevati.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Zadarski gradonačelnik oglasio se nakon tvrdnji da je zabranio koncert Aleksandre Prijović: ''Osobno ne bih išao, ali...''

Bez obzira na radni dan, publika Aleksandru nije puštala da napusti pozornicu, te je stoga prvi u nizu rekordno rasprodanih koncerata trajao čak tri sata.

Osječani će i večeras uživati u društvu omiljene glazbenice, te u četvrtak, subotu i nedjelju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +26 Nina Badrić - 5 inMagazin Nina Badrić otkriva što je kumovalo drastičnoj promjeni frizure: ''Nije lako capnuti kosu skroz do kraja, još se navikavam''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +25 In Magazin: Severina - 3 Celebrity Pogledajte što je Severina radila po kiši u kućnom ogrtaču: "Ovo je jedan od mojih najdražih postova, moj život..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene