"Pa ti si boginja!"

Pogledajte što je Severina radila po kiši u kućnom ogrtaču: "Ovo je jedan od mojih najdražih postova, moj život..."

Severina Severina Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina In Magazin: Severina - 3 In Magazin: Severina - 4 Severina i Petar Grašo Severina - 15 Severina - 12 Severina - 10 +19 Severina - 11 Galerija

Pjevačica Severina na Instagramu je objavila snimke posebnih trenutaka s njezina koncerta u Rijeci.

Pjevačica Severina proteklog je vikenda održala koncert u dvorani Mladosti u Rijeci koja je bila ispunjena do zadnjeg mjesta.

Dojmovi s koncerta još joj se nisu slegli, a sada je na svojem profilu na Instagramu podijelila i posebne trenutke s pozornice, iz backstagea, te s obožavateljima ispred dvorane.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina podijelila poseban trenutak sa svojeg koncerta, pa pokazala i kakvo ju je iznenađenje dočekalo u hotelu: "Nikad nije kasno..."

"Ovo je jedan od mojih najdražih postova, moj život... videi ljubavi i pjesama", napisala je Severina uz niz, a uz sve je dodala i opise koje prenosimo u nastavku:

"1. Ljubav rađa heroje!
2. Oče naš, jesi li za puni gas?
3. Devojka sa čardaš nogama / Poludela trbušna plesačica
4. Kao magija, bebo
5. U istom sastavu dolazimo i u Zadar, 13.04.
6. Ula la ula la s gudačima
7. Moja Radost (maestro od mužike i orkestra, s glazbenim pedigreom, gospodin Ivo Popeskić) i njegova Lipa
8. Upjevavanje pijetlova i kokoški pred početak koncerta: 'Pusti ga neka leti, neka ga koke vide. Posle će biti kasno i petlu vreme ide...'
9. After party s nekim dobrim ljudima (na hodniku od garderoba)
10. Gospodin je kisao na kiši dva sata. Ali bar ima novi mobitel... I fotku."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Seve, mobitel sam radi vas kupio novi", čuje se muški glas u zadnjem videu, u kojem se pjevačica u kućnom ogrtaču na kiši fotografija s obožavateljima.

"Pa ti si boginja", "Prekrasna si Severina", "Carica i kraljica", komentirali su oduševljeni obožavatelji.

Pogledaji ovo Severina i Petar Grašo inMagazin Unatoč turbulentnom životnom periodu Seve se bez problema šali na svoj račun: ''Grašo mi je rekao da izgledam kao da sam izašla iz friteze''

Najemotivniji trenutak njezina koncerta u Rijeci bio je dok je izvodila pjesmu posvećenu sinu "Rođeno moje", nakon koje je uslijedio višeminutni aplauz publike.

Riječki koncert bio je nastavak prošlogodišnje dvoranske turneje, tijekom koje su se već održali rasprodani koncerti u arenama u Varaždinu i Osijeku, dok je sljedeći na rasporedu u Zadru, 13. travnja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči Tatjana Cameron Tajči Chriztel Renae Aceveda i Tajči Tajči +25 Tajči Celebrity Sjećate se roza haljine koju je Tajči nosila na Eurosongu? Evo zašto ju nije voljela: ''Da ju vidite danas, bilo bi vam jasno''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Suri Cruise - 5 Katie Holmes i Suri Cruise - 4 Katie Holmes i Suri Cruise - 1 Katie Holmes i Suri Cruise - 2 +29 Katie Holmes i Suri Cruise - 3 Celebrity Kći koju Tom Cruise uopće ne viđa izrasla je u pravu ljepoticu, a očito je i dobro prihvatila da samo na slavnu majku može računati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene