i on je bio s njom?

Severina podijelila poseban trenutak sa svojeg koncerta, pa pokazala i kakvo ju je iznenađenje dočekalo u hotelu: "Nikad nije kasno..."

Severina Severina Damir Skomrlj/Cropix 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 6 Severina - 7 Severina - 8 Severina - 9 +23 Severina - 10 Galerija

Severina je na društvenim mrežama podijelila video sa svojeg koncerta u Rijeci, a pokazala je i što ju je dočekalo u hotelskoj sobi.

Pjevačica Severina u subotu je održala koncert u dvorani Mladosti u Rijeci koja je bila ispunjena do zadnjeg mjesta.

Nakon koncerta je na svojem profilu na Instagramu objavila i video u kojem izvodi pjesmu "Imaš pravo", uz koji je napisala: "Poruka je na kraju pjesme".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Nikad nije kasno, djevojke", poručila je Severina s pozornice, referirajući se na stih pjesme koju je pjevala, koji glasi: "Problem je u meni, ali sad je kasno da ti zube pokažem."

Severina je u pričama na društvenoj mreži pokazala i iznenađenje koje ju je dočekalo u hotelu u kojem je odsjela.

Pogledaji ovo Severina s majkom Anom Celebrity Dirljiv trenutak Severine i njezine majke nikoga nije ostavio ravnodušnim: "Sretna sam što sam je rodila, što imam unuka..."

Naime, u sobi ju je čekala torta s porukom dobrodošlice njoj i sinu, zbog čega se može naslutiti da je i on bio s njom.

Fotografiju torte pogledajte u galeriji.

Inače, najemotivniji trenutak njezina koncerta u Rijeci bio je upravo dok je izvodila pjesmu posvećenu sinu "Rođeno moje", nakon koje je uslijedio višeminutni aplauz publike.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Emotivna večer za Severinu: Održala je inspirativan govor, a zbog onog što je rekla njezina majka nije mogla zadržati suze

Riječki koncert bio je nastavak prošlogodišnje dvoranske turneje, tijekom koje su se već održali rasprodani koncerti u arenama u Varaždinu i Osijeku, dok je sljedeći na rasporedu u Zadru, 13. travnja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Dotjerani Bloom zasjenio je mamu Maju na njezinu nastupu, pogledajte i kako ju je doveo do pozornice!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo i Lana Josipović. 2007. godina Ivo, Tatjana i Lana Josipović Ivo, Tatjana i Lana Josipović - 1 Tatjana, Ivo i Lana Josipović - 2 +25 Ivo i Lana Josipović - 3 Nekad i sad Kći Ive Josipovića rijetko se eksponirala tijekom njegova predsjedničkog mandata, a pogledajte kako izgleda danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene