Prisjetila se 1990.

Sjećate se roza haljine koju je Tajči nosila na Eurosongu? Evo zašto ju nije voljela: ''Da ju vidite danas, bilo bi vam jasno''

Tatjana Cameron Tajči - 1 Tatjana Cameron Tajči - 1 Ronald Gorsic / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči Tatjana Cameron Tajči Chriztel Renae Aceveda i Tajči Tajči Tajči Tajči Tajči - 5 Tajči - 4 Tajči - 3 Tajči - 2 +19 Tajči - 1 Galerija

Tatjana Cameron Tajči prisjetila se svog nastupa na Eurosongu 1990. godine i otkrila što stvarno misli o svojoj haljini koja je tada bila pravi hit.

Tajči je u svom kratkom boravku u Hrvatskoj, gostovala u specijalnom izdanju ''Dalibor Petko Showa'' posvećenog ovogodišnjoj Dori. Kao veteranka Eurosonga kandidatima je poručila da samo uživaju u trenutku, bez obzira na plasman.

''Upotrijebit ću riječi Taylor Swift s dodjele nagrade Grammy. Svaki stih koji napišete, svaka pjesma, koncert ili turneja je nagrada i to je poruka svim glazbenicima. Uživajte jer svaka je pjesma uspjeh bez obzira na sve'', rekla je Tajči.

Otkrila je zašto nije voljela svoju roza haljinu, koju je nosila na Euroviziji u Zagrebu.

''Narančasta haljina je postavila standard. Stvarana je dugo vremena, svaki šav je napravljen s ljubavlju. Ne bih željela biti nepravedna prema pink haljini, ali ona je nastala jako brzo. Imam ih obje još uvijek i da vidiš kako danas izgledaju bilo bi ti jasno'', rekla je pjevačica otkrivši i da je cipele morala vratiti nakon Eurovizije.

Prisjetila se i jedne anegdote iz backstagea. Naime, pobjednik te večeri Toto Cotugno prišao joj je nakon njezinog nastupa.

''Donio mi je ružu i rekao da bi želio da dođem nastupati u njegov show. Rekla sam da naravno, ali je tada Zrinko Tutić rekao ''vidjet ćemo''. I tako od toga nije bilo ništa'', priznala je Tajči.

Komentirala je i što misli kakav bi joj bio život da nije pobijedila s pjesmom ''Hajde da ludujemo''.

''To je kao u filmu, jedna točka koja ima dva različita ishoda. Ali onda pomislim sigurno ne bi bilo ni moje djece, i onda osjetim trnce. I tu se zaustavljam i shvaćam da je sve onako kako je trebalo biti'', komentirala je Tatjana Cameron, otkrivši da joj je od eurovizijskih predstavnika, najveća simpatija bio Daniel Popović.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives prozvali caricom, a bit će vam jasno zašto kad vidite tko stoji iza raskošnog buketa ruža kojim se pohvalila!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput i Bloom Celebrity Pogodite u što se Majin Bloom maskirao! Neodoljive fotke dječaka hit su na Instagramu, a pjevačica je priznala da ju je nešto ipak i rastužilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene