pa kakav potez!

Nives prozvali caricom, a bit će vam jasno zašto kad vidite tko stoji iza raskošnog buketa ruža kojim se pohvalila!

Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 5 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 3 +19 Nives Celzijus - 1 Galerija

Nives Celzijus objavila je novi video u crvenoj haljini koja je istaknula njezin bujni dekolte, a pohvalila se i buketom ruža.

Nives Celzijus objavila je novi zavodljivi videozapis na društvenim mrežama, a dok su mnogi na prvu pomislili da je otkrila kako ima nekog novog, Nives je na kraju snimke nasmijala pratitelje.

U crvenoj uskoj haljini koja je imala dekolte u obliku srca i istaknula njezine bujne grudi, Nives je otvorila vrata zgodnom muškarcu koji joj je dostavio veliki buket crvenih ruža. Sretna i iznenađena, Nives je ušla natrag u stan te sjela za stol kako bi pročitala pismo, a ono što je u njemu pisalo nasmijalo je njene pratitelje.

''Savršena ženo, svaki trenutak proveden s tobom neizmjerno je bogatstvo. Voli te tvoja – Nives'', pisalo je.

''Samo ljubav'', dodala je kratko u opisu i potvrdila izreku da svatko sam sebe voli najviše.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

''Koja carica'', ''Kraljice najljepša'', ''Pa ovo je top!'' pisali su joj pratitelji.

Nakon toga, podigla je noge na stol te se počastila i kriškom torte i šampanjcem. 

Nivesina ideja da samoj sebi pokloni ruže je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Nives je pokazala kako za Valentinovo možete i sami sebe počastiti i razveseliti, a već je poznato da ona itekako zna razveseliti svoje pratitelje golišavim objavama koje redovno postavlja na društvene mreže.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 +25 Vlatka Pokos - 2 Celebrity Vlatka Pokos brutalno iskrena o stavu drugih o njoj na društvenim mrežama: ''Imam dojam da me svi mrze, zato...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds Taylor Swift i Blake Lively Blake Lively na Super Bowlu - 3 Blake Lively na Super Bowlu - 4 +23 Blake Lively na Super Bowlu - 2 Zanimljivosti Omiljeni glumac nije propustio priliku našaliti se na ženin račun pred stotinama milijuna ljudi: "Je li je itko vidio?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene