Susjedi je se sjećaju

Evo kako izgleda kuća Aleksandre Prijović u Belom Manastiru gdje je odrasla, njezina majka i dalje ondje živi

Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 2 Antonio Ahel/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 4 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 5 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 3 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 2 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 1 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović +20 Aleksandra Prijović - 5 Galerija

Srpski mediji uputili su se u Beli Manastir kako bi vidjeli gdje je živjela Aleksandra Prijović prije nego što je postala velika zvijezda, evo što su o njoj rekli sugrađani.

Cijeloj regiji poznato je da je jedna od najvećih pjevačica današnjice Aleksandra Prijović odrasla i školovala se u Belom Manastiru pokraj Osijeka.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Clubzone Aleksandra Prijović održat će i peti koncert u Osijeku: "Mislila sam da poslije Zagreba ne može luđe, ali..."

Njezina majka Borka Mihajlović u Hrvatskoj i dalje živi, a srpski Papparazzo lov umalo ju je i uhvatio kod kuće dok su tražili njihovu ulicu.

Susjedi kažu kako je već neko vrijeme nisu vidjeli, ali su ponosni su na nju. Jedna mještanka otkrila je da je Prijović s njezinom kćeri igrala odbojku i da je oduvijek voljela pjevati.

Ranije su je neki viđali kako s majkom šeta psa, a iako su neki oduvijek znali da je talentirana, neki su za nju saznali tek kad se pojavila u glazbenom showu "Zvezde Granda".

Jedan mještanin rekao je novinarskoj ekipi kako su se taman mimoišli s njezinom majkom Borkom, koja živi u toj kući.

Potom su susreli jednog mještanina koji je poznavao pokojnu Aleksandrinu baku Dragicu, koja je bila kafanska pjevačica, a taj se talent prenio i na kćer Borku i na unuku Aleksandru.

Kako je izgledao njihov "lov", pogledajte u nastavku.

Inače, Aleksandrina majka Borka i otac Nedeljko rastali su se kad je Aleksandra imala samo tri godine, ali ostali su u dobrim odnosima.

Kako se već pisalo, Prijović je u Hrvatskoj krenula i u srednju školu, ali nije ju završila jer se prijavila na "Zvezde Granda" i počela s pjevačkom karijerom.

"Okruženje u kojem sam živjela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vrijeđali su nas i ponižavali bez ikakva razloga. To me baš boljelo. Svi su se družili zajedno, a ja sam imala samo jednu prijateljicu", izjavila je Aleksandra jednom, ali danas je bolna prošlost više ne opterećuje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 3 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 Indira Levak - 2 +27 Indira Levak - 1 Celebrity Indira Levak zbunila je pratitelje objavom nove snimke, je li se to odlučila na veliku promjenu imidža?

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Ortega - 4 Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 5 Jenna Ortega - 3 +18 Jenna Ortega - 5 Celebrity Eksplicitne scene mlade glumice sa starijim kolegom zgrozile su javnost, proslavila se ulogom u seriji koja je bila veliki hit

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene