što se ovdje dogodilo?

Indira Levak zbunila je pratitelje objavom nove snimke, je li se to odlučila na veliku promjenu imidža?

Indira Levak - 5 Indira Levak - 5 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 3 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 Indira Levak - 2 Indira Levak - 1 Maja Šuput i Indira Levak - 2 Maja Šuput i Indira Levak - 1 Indira Levak Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 +21 Indira Levak, 2006. godina Galerija

Indira Levak snimila je kako joj frizerke ugrađuju ekstenzije pa nakratko dala naslutiti da će od sada nositi dugu kosu, no, nova objava pokazala je da od svoje kratke frizure nije odustala.

Naša pjevačica Indira Levak objavila je snimku iz frizerskog salona kojom je na prvu zbunila svoje obožavatelje. Na snimci se vidi kako su frizerke Indiri ugrađivale dugačke ekstenzije, a svi su nakratko pomislili da se odlučila na veliku promjenu i da će od sada nositi dugu kosu.

No, vrlo brzo objavila je novu fotografiju na društvenim mrežama pa je bilo jasno kako je Indira pramenove ugradila samo zbog gustoće, a i dalje ima plavu kratku frizuru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Kratkoj kosi Indira je vjerna već godinama, no nije uvijek ovako izgledala.

Na počecima karijere i najvećim danima slave s grupom Colonia Indira je nosila dugu crnu kosu. Nakon toga se ošišala, potom je bila brineta, a onda i blajhana plavuša s nekoliko pramenova kose u stranu.

Biste li voljeli opet vidjeti Indiru s dugom kosom?

  • Da!
  • Ne, kratka joj odlično stoji!

Ukupno glasova:

Jedna od najenergičnijih pjevačica u regiji nedavno je objavila i novu pjesmu s Dženanom Lončarevićem ''Lopovi u tami'', a otkrila je i jednu anegdotu sa snimanja spota.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Film Sophie's Choice - 2 Film Sophie's Choice - 7 Film Sophie's Choice - 6 Film Sophie's Choice - 5 +21 Film Sophie's Choice - 3 Nekad i sad Od snimanja ove potresne scene prošle su 42 godine, a glumice su bile toliko prestravljene da se nisu morale pretvarati

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Elkasević - 5 Sandra Elkasević - 3 Sandra Elkasević - 2 Sandra Elkasević - 1 +26 Sandra Elkasević - 5 Celebrity Matija Vuica podijelila još neviđene fotografije naše proslavljene sportašice u vjenčanici koju je dizajnirala, sve to uz divne riječi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene