sjećanja na 2010.

Evo kako je Indira izgledala dok je još bila dio naše hit-grupe, očito je što s godinama nije htjela puno mijenjati!

Indira Levak Indira Levak Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 1 Maja Šuput i Indira Levak - 4 Maja Šuput i Indira Levak - 3 Maja Šuput i Indira Levak - 2 Maja Šuput i Indira Levak - 1 Indira Levak i Dženan Lončarević - 6 Indira Levak - 2 Indira Levak Indira Levak - 1 +20 Indira Levak - 2 Galerija

Indira Levak svojom zaraznom energijom od samih je početaka u Coloniji zarazila hrvatsku javnost, a evo kako je izgledala 2010. godine dok je još bila dio poznatog sastava.

Naša pjevačica Indira Levak svojim pozitivnim duhom i vedrim raspoloženjem od samih je početaka osvajala ljude diljem Hrvatske, ali i regije, a tijekom svoje karijere mijenjala je puno frizura, ali i stilova.

Danas je znamo kao platinastu plavušu s kratkom kosom, a dok je još bila u početku s grupom Colonia, imala je dugu crnu kosu.

Ipak, u jednom trenu odlučila ju je drastično skratiti, a tom izgledu ostala je vjerna i sve do danas.

A kako je izgledala 2010. godine, za vas smo izdvojili u našoj fotogaleriji.

Indira je tad bila gošća na božićnom domjenku u jednom frizerskom salonu, a družila se s našom pjevačicom Majom Šuput pa su zajedno pozirale i za fotografe.

Koliko se Indira otad promijenila, odmah je očito, ali i dalje je jedna od naših najprepoznatljivih zvijezda.

Indira danas ima uspješnu solokarijeru, a velika joj je podrška i njezin suprug Miroslav Levak.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Indira Levak - 4 Maja Šuput i Indira Levak - 2 Maja Šuput i Indira Levak - 1 Maja Šuput - 3 +28 Maja Šuput - 1 Nekad i sad Sjećate li se kako je Šuput izgledala 2010. godine? Voljela je platinastu boju kose, a imala je i šiške!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac +13 Mate Rimac Celebrity Pogledajte kako je Mate Rimac ispratio svoju čistačicu u mirovinu, priredio joj je oproštaj za pamćenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene