"Sva si opasna kao da ti je 35"

Indira Levak za koncert u Beogradu promijenila imidž, pogledajte selfie zbog kojeg joj pišu da je prava dama: "Konačno damski i otmjeno"

Indira Levak Indira Levak Indira Levak/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak - 2 Indira Levak - 2 Indira Levak - 4 Indira Levak - 3 Indira Levak - 3 Indira Levak - 2 Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 4 +21 Indira Levak - 5 Galerija

Indira Levak objavila je fotografiju nakon nastupa u Beogradu pa pokazala novu frizuru i otmjeni stajling za koji je dobila same pohvale.

Indira Levak javila se svojim obožavateljima na profilu na Instagramu nakon uspješnog koncerta u Beogradu, a selfie koji je objavila oduševio je sve redom.

50-godišnja Indira na fotografiji pozira u crnoj kreaciji od glave do pete, a koja se svidjela njezinim pratiteljima pa su je pohvalili u komentarima.

"Gorilo jeee. Hvala svima", napisala je Indira uz fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

"Bravo za stajling. Konačno damski i otmjeno, bez perja i kostima", "Kako si predivna, nova frizura te pomlađuje. Izgled šminke, crveni ruž... Sva si opasna kao da ti je 35", "Mica macooo", "Predivna", "Zurka top", "Jesmo zgodni", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Indira je nedavno zapjevala u osječkoj Opus Areni gdje je zabavljala publiku na tribinama prije početka utakmice između Hrvatske i Turske. Fotografi su je uhvatili s osmijehom na licu koji je još dodatno istaknuo crveni ruž na usnama, a do izražaja je dolazio i dres koji je nosila sa svojim imenom i brojem 15.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne - 1 Kelly Osbourne - 3 Kelly Osbourne - 2 Kelly Osbourne - 1 +16 Kelly Osbourne - 3 Nekad i sad Bivša punašna slatkica imala je što za pokazati u rijetkom izlasku, ali priznaje da je s nečim ipak pretjerala: "Otišla sam predaleko"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 +26 Salma Hayek - 3 Celebrity Salma Hayek i u čednim kombinacijama pokazuje svu raskoš dekoltea, evo kako joj je to sad uspjelo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene