imamo fotografije!

Sjećate li se kako je Šuput izgledala 2010. godine? Voljela je platinastu boju kose, a imala je i šiške!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Indira Levak - 4 Maja Šuput i Indira Levak - 2 Maja Šuput i Indira Levak - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent +22 Maja Šuput, Supertalent Galerija

Maja Šuput već je godinama jedno od najpoznatijih domaćih lica, a evo kako je izgledala 2010. godine na jednom božićnom domjenku u društvu poznatih prijatelja.

Pjevačica Maja Šuput već je godinama jedna od najpoznatijih u Hrvatskoj i regiji, a puno puta uz njezin se posao povlači i priča o izgledu te kako se mijenjala kroz godine.

Iako je i danas sitna i dinamitna, neke sitnice na Maji su se promijenile, a u našoj fotogaleriji pogledajte kako je izgledala 2010. godine na božićnom domjenku u jednom frizerskom salonu.

Maja je nosila bež haljinicu u kojoj je izgledala poput balerine, a na to je kombinirala crnu kožu jaknu i kosu svezanu u natapiranu punđu.

Za fotografe je pozirala s kolegicom pjevačicom Indirom Levak koja joj je za fotografe radila frizuru, a tu su još bili i Marko Grubnić, Fani Stipković, Iva Šarić i drugi slavni.

Maja je danas sretna majka i supruga, a s mužem Nenadom Tatarinovim dobila je sinčića Blooma.

Osim glazbe u kojoj je još uvijek među top poželjnim izvođačima, članica je i žirija Supertalenta, a redovno je gošća i na brojnim drugim projektima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rada Vasić Rada i Rade Vasić Rada i Rade Vasić Rada Vasić - 1 +1 Rada Vasić - 2 Celebrity Bili su najpoznatiji reality par u regiji, a sad su u teškoj situaciji i u suzama mole za pomoć: ''Molim vas, neka nam pomogne koliko tko može...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković - 1 Simona Mijoković - 6 Simona Mijoković - 5 Simona Mijoković - 2 +23 Simona Mijoković - 3 Celebrity Simona objavila snimku iz perioda razuzdanog života: "Kada sam živjela u najvećoj tami grijeha, bludu, nemoralu, drogirala se...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene