Oboje su bolesni

Bili su najpoznatiji reality par u regiji, a sad su u teškoj situaciji i u suzama mole za pomoć: ''Molim vas, neka nam pomogne koliko tko može...''

Rada i Rade Vasić Rada i Rade Vasić Screenshot 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rada Vasić Rada i Rade Vasić Rada i Rade Vasić Rada Vasić - 1 Rada Vasić - 2 +0 Mika i Giba Vasić Galerija

Bračni par Rada i Rade Vasić hrvatsku su javnost osvojili u reality showovima u kojima su se pojavljivali u regiji, a sada očajno traže pomoć, oboje su teško bolesni.

Bračni par Rada i Rade Vasić nikome nisu prošli neopaženo u reality showovima u kojima ih se moglo vidjeti zadnjih godina, a svojim izjavama i postupcima redovno su nasmijavali hrvatsku, ali i regionalnu javnost.

Iako se o njima danas malo zna, aktivni su na društvenim mrežama, a Rada se ovih dana svojim pratiteljima javila s očajničkim apelom.

Naime, opaki karcinom dojke joj se vratio i zbog teških terapija ostala je bez kose. Na TikToku Rada je zamolila za novčanu pomoć jer osim nje i suprug je teško bolestan, otkrila je da su mu otkazali bubrezi.

Njih dvoje svakodnevno idu u bolnicu na terapije, a kako je kroz suze rekla, novca nemaju ni za osnovne namirnice.

''Molim vas, neka nam pomogne koliko tko može. Teško sam se razboljela, nije me bilo, nisam htjela pojavljivat se ovako bez kose, vrlo se loše osjećam. Jako mi je teško, idem na jake kemoterapije svaki dan, dođem kući i odmah u krevet'', ispričala je u videu Rada.

Nakon toga, podijelila je video pokraj božićnog drva te svima zaželjela sve najbolje u Novoj godini.

@rada_rade01

ovom prilikom zelela bih svima da cestitam Novu Godinu u Malo drugom Izdanje 🫣

♬ original sound - Rada Rade Vasic👑

Iako su mnogi mislili da su svi Vasići u Njemačkoj, gdje im žive djeca Mika i Giba, odnosno sada Ana i Ivana nakon promjene spola, obitelj je zapravo stalno u rodnom selu, Maloj Plani u Srbiji.

''Prije mi je bio i desna i lijeva ruka, uvijek mi je pomagao, išao sa mnom na u trgovinu, kod liječnika. Sad evo i ja sam se razboljela, a on plače i govori mi: ''Želim ti pomoći, ali ne mogu, bolestan sam.'' Ne može on meni pomoći, a ni ja njemu. Razboljela sam se, dobila sam rak dojke, bila sam na operaciji, ali opet se vratio. Borim se, držim se, ne dam se, kao da nemam ništa'', ispričala je ranije za Telegraf.

Podsjetimo, bračni par Vasić u veljači ove godine proslavio je 43. godišnjicu braka, a žive u Maloj Plani kraj Prokuplja u Srbiji. Imaju šestero djece, a većinu života proveli su u Njemačkoj.

Rade je tamo svirao s bendom ''Crni gavrani'' dok je Rada radila kao čistačica u policiji.

Osim njih, u realityju su posebnu pozornost privlačili i njihovi sinovi Mika i Giba koji su prošle godine promijenili spol te se sada zovu Ana i Ivana.

Ranije je govorila da su ona i muž financijski pomogli Ani i Ivani kod promjene spola u Njemačkoj. Prema kćerima je zaštitnički nastrojena te ne želi previše govoriti o njima jer su je tako zamolile, ali ranije je otkrila kako je Ivana u sretnom braku s Nijemcem, a Ana u vezi već godinu dana, pišu 24 sata.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac +13 Mate Rimac Celebrity Pogledajte kako je Mate Rimac ispratio svoju čistačicu u mirovinu, priredio joj je oproštaj za pamćenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - kćer Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 8 +25 Lana Klingor Mihić - 1 Celebrity Lana Klingor Mihić pohvalila se svojom najstarijom kćeri koja neodoljivo podsjeća na nju: "Sve moje najbolje počinje s tobom"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene