video koji morate vidjeti!

Šuput zbog sina Blooma zamalo pala u nesvijest, evo koji je razlog bio: ''Nisam osjetila tremu za sebe godinama, ali...''

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Danica Šuput i Bloom - 2 Danica Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 4 +20 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput pohvalila se prvom priredbom svog sinčića Blooma, a neodoljiva dječica za svoje su roditelje izvela božićne pjesme koje su rastopile pjevačicu.

Pjevačica Maja Šuput redovito se hvali novostima iz svog života, a posebno je tu sinčić Bloom, kojeg njezini pratitelji obožavaju.

Ono što je Maja sada objavila posebno je raznježilo nju, ali i njezine obožavatelje.

Naime, Bloom je u svom vrtiću imao svoju prvu božićnu priredbu, a ponosna Maja stigla je kako bi ga podržala. Blooma i ostalu dječicu snimila je dok su pjevali, a na sebi su nosili božićne džempere i kapice.

Posebno je do izražaja dolazila jedna djevojčica pored Blooma koja je mališana tjerala da digne ruke i pleše, dok on sramežljivo gleda prema Maji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Da je Maja imala veću tremu od njega, priznala je u opisu.

''Nisam osjetila tremu za sebe godinama, ali zato sam jučer na prvoj božićnoj priredbi svoga sina zamalo pala u nesvijest'', napisala je u opisu.

Roditelji u njezinim komentarima javili su se kako shvaćaju njezin osjećaj i komentirali koliko je Bloom neodoljivo dijete.

''A vidi njega kako drži ritam nogicom'', ''Razigran na mamu'', ''Bože, kako je meden'', ''Ali ima super frendicu i njezinu podršku'', ''E, Majo, u pubertetu ćeš padati tri puta dnevno!'' pisali su.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić +25 Melkior Bašić i Zlatko Belužić Celebrity Pogledajte kako izgleda brat Melkiora iz MasterChefa, također je uspješan chef, a odmah ćete primijetiti i druge sličnosti!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 5 +27 Neda Ukraden - 6 Zanimljivosti Neda Ukraden pozirala u zagrljaju svima dobro poznatog muškarca: "Našla sam i ja svog djedicu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene