divna obitelj!

Šuput posebnim povodom pokazala majku koja joj neodoljivo sliči, ali video preslatkog Blooma opet je ukrao sav show!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Danica Šuput i Bloom - 2 Danica Šuput i Bloom - 1 Danica Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 5 Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Marko Grubnić, Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +21 Maja Šuput i Indira Levak - 2 Galerija

Maja Šuput podijelila je neodoljive fotografije svoje mame Danice i sinčića Blooma, a za to je imala poseban povod - njezin rođendan.

Naša pjevačica Maja Šuput podijelila je neodoljive fotografije na svojem profilu na Instagramu. Glavni akteri fotografija bili su njezin sinčić Bloom i njezina majka Danica Šuput, a za to je Maja imala poseban povod.

Naime, Majina mama slavi rođendan, a pjevačica joj je u opisu izrazila najljepše želje povodom tog dana.

''Sretan rođendan najdražoj mami i baki. Da nam budeš zdrava, vesela i sretna još sto godina! Volimo te najviše na svijetu'', stajalo je u opisu.

Kao zadnji dio objave, Maja je snimila Blooma koji se igrao u svom autiću i pjevao baki Danici, a na kraju videa poslao joj je i pusu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pratitelji su se u komentarima pridružili lijepim željama, a neki su se osvrnuli i na to koliko Maja sliči svojoj mami.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 5 +25 Neda Ukraden - 6 Celebrity Neda Ukraden ovom je haljinom objasnila zašto je zovu najzgodnijom bakom na Balkanu, zbilja je teško povjerovati da su joj 73 godine!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 2 Ana Sasso - 1 Ana Sasso - 3 Ana Sasso - 2 +28 Ana Sasso - 4 Celebrity Legendarna Pipi djevojka i Miss Jugoslavije podijelila fotografiju s mužem kojeg ne viđamo često, ali svi komentiraju njezin mladenački izgled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene