ma je li moguće!

Nikad ne biste pogodili cifru koju je Šuput izdvojila za ovu haljinu, ovo je samo dokaz da cijena nije bitna ako se nešto dobro nosi!

Maja Šuput Maja Šuput Silvio Benc / Terca Art 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Martina Tomčić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent +23 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Galerija

Maja Šuput za svoje koncerte i javna pojavljivanja često nosi upečatljive kombinacije, a jedna u kojoj je odradila posljednji nastup cifrom je svima zapela za oko.

Pjevačica Maja Šuput slovi za kraljicu svadbi te svojim nastupima svaki tjedan uveseljava publiku gdje god nastupila. Za svaki svoj koncert Maja je uvijek sređena i odjevena u upečatljive kombinacije, ali ona u kojoj se pojavila na posljednjem koncertu svima je privukla pozornost.

Naime, haljinu koju je nosila u Svetom Martinu na Muri Maja je platila samo desetak eura.

Ta bi cijena mnoge začudila s obzirom na to da Šuput često uživa u skupocjenim odjevnim komadima i svjetski poznatim markama, ali fotografije koje je objavila pokazuju da joj apsolutno sve dobro stoji, pa čak i ako je naručeno s interneta.

Crna mini haljina s prorezima prodaje se na internetskoj trgovini ASOS, a njezina je originalna cijena 34 eura. Trenutačno na popustu stoji 9 eura, a riječ je o marki Kyo the Brand, piše na njihovoj stranici.

Maja je haljinu kombinirala uz srebrne šljokičaste čizme koje su uvijek pravi hit, a kosu je raspustila u valove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Inače, Maju svake nedjelje gledamo kao članicu žiriju Supertalenta, a za njezina spektakularna izdanja u showu svaki put zaslužan je naš poznati stilist Marko Grubnić.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 +25 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Celebrity Lana Jurčević objavila prvu fotografiju svoje bebe i raznježila obožavatelje: "Za nekog si samo broj, a nekome si cijeeeeli svijet"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić +25 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić, 2014. godina Celebrity Petar Grašo komentirao je glasine da s Hanom Huljić čeka drugo dijete: "Ja sam daleko izvan estradnog svijeta"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene