"Uspjeli smo!"

Lana Jurčević objavila prvu fotografiju svoje bebe i raznježila obožavatelje: "Za nekog si samo broj, a nekome si cijeeeeli svijet"

Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Lana Jurčević Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 2 +19 Lana Jurčević - 5 Galerija

Lana Jurčević objavila je na profilu na Instagramu fotografiju prvog djeteta koje je dobila sa svojim partnerom Filipom Kratofilom.

Pjevačica Lana Jurčević raznježila je svoje pratitelje na profilu na Instagramu objavivši prvu fotografiju svoje bebe, a koju je snimila još u rodilištu nakon što je nedavno rodila.

Lana je u objavi podijelila fotografiju dječje ručice i bolničkih narukvica koje su ona i beba nosile, ali spol i ime zasad je odlučila sačuvati za sebe i svoje najbliže.

"Za nekog si samo broj, a nekome si cijeeeeli svijet", napisala je Lana uz hešteg "uspjeli smo" i raznježila svoje pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

"Divotica", "Čestitke", "Blagoslov", "Čestitam mama Lana", "Tvoj sretan broj", "Čestitke, da vas dragi Bog čuva", "Čestitke na tako divno daru", "Bravo, hrabra mamo", komentirali su njezini pratitelji.

Lana je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a nakon poroda se oglasila putem društvenih mreža.

"Moja najdraža bića na jednom mjestu. Što mislite je li muško ili žensko? U zadnji tren smo napravili fotke za sebe jer nismo imali nijednu skoro trudničku sliku s obzirom na sve što smo prošli... Polako stavljamo 'točku na i' na ovaj period, jer počinje jedna nova etapa, jedan potpuno novi život", napisala je tada Lana uz predivan video sa svojim partnerom Filipom Kratofilom, a svoje putovanje podrobnije je opisala u novom blogu.

"Mi smo našu bebu čekali i željeli dugo, neki su to prepoznali u mojim suzama na videu koji sam objavila. Nisu to bile, bar za mene, 'obične' suze radosnice i 'obična trudnoća'", napisala je, a otkrila je kako četiri mjeseca ona i njezin partner nisu nikome rekli da čekaju bebu.

Lana je tijekom trudnoće imala komplikacije, zbog kojih je dva mjeseca provela u bolnici.

"Nitko nije znao ishod, iako nam prognoze bile - nikakve. Postoji jedna stvar: negdje duboko u meni je bio osjećaj da toj prognozi jednostavno, ne vjerujem. Nije mi zvučala kako treba, intuicija mi je govorila drugačije...", napisala je u novom blogu.

Nasreću, sve je prošlo u najboljem redu, a Lanu sada čeka najsretnije razdoblje u životu.

Podsjetimo, Lana je krajem srpnja na Instagramu otkrila da je trudna uz video u kojem plače od sreće. S partnerom Filipom u vezi je od 2017. godine, a dugo ga je uspjela skrivati od javnosti. Filip se ne voli medijski eksponirati, pa se tako o njemu može naći vrlo malo informacija, ali one najvažnije ipak su dostupne.

Poznato je da je specijalist digitalnog marketinga, a na njegovu zaključanom profilu na Instagramu piše i da je direktor Lanine tvrtke La Piel.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 7 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 2 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 4 +28 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Celebrity S glavnih aduta Jelene Rozge nije bilo lako skrenuti pogled, u ultrakratkoj kožnoj haljinici zapalila je atmosferu u Frankfurtu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Božićna čestitka princa Charlesa i Diane iz 1992. godine Kate Middleton Kate Middleton i princ William +26 Kate Middleton i princ William s djecom - 10 Zanimljivosti Pomalo neobična božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton očarala je sve, zbog jednog detalja mnoge je podsjetila na već viđeni prizor!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene