presretna je!

Lana Jurčević oglasila se prvi put nakon poroda, objavila je predivan video: "Moja najdraža bića na jednom mjestu"

Lana Jurčević Lana Jurčević Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 4 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Lana Jurčević Lana Jurčević - 6 +19 Lana Jurčević - 5 Galerija

Lana Jurčević oglasila se na Instagramu prvi put nakon što je postala majka.

Pjevačica Lana Jurčević (39) nedavno je postala majka.

Dijete je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a sada se oglasila prvi put nakon poroda.

"Moja najdraža bića na jednom mjestu. Što mislite je li muško ili žensko? U zadnji tren smo napravili fotke za sebe jer nismo imali nijednu skoro trudničku sliku s obzirom na sve što smo prošli... Polako stavljamo 'točku na i' na ovaj period, jer počinje jedna nova etapa, jedan potpuno novi život", napisala je Lana uz predivan video sa svojim partnerom Filipom Kratofilom, a svoje putovanje podrobnije je opisala u novom blogu.

"Mi smo našu bebu čekali i željeli dugo, neki su to prepoznali u mojim suzama na videu koji sam objavila. Nisu to bile, bar za mene, 'obične' suze radosnice i 'obična trudnoća'", napisala je, a otkrila je kako četiri mjeseca ona i njezin partner nisu nikome rekli da čekaju bebu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

"Mislim da je jedna malena predivna princeza baš kao i mama", "Što god da jest, najvažnije je da ste uspjeli", "Neka je živo i zdravo", poručili su joj pratitelji, a u komentarima su se nanizale i brojne čestitke.

Lana je tijekom trudnoće imala komplikacije, zbog kojih je dva mjeseca provela u bolnici.

"Nitko nije znao ishod, iako nam prognoze bile - nikakve. Postoji jedna stvar: negdje duboko u meni je bio osjećaj da toj prognozi jednostavno, ne vjerujem. Nije mi zvučala kako treba, intuicija mi je govorila drugačije...", napisala je u novom blogu.

Nasreću, sve je prošlo u najboljem redu, a Lanu sada čeka najsretnije razdoblje u životu.

Podsjetimo, Lana je krajem srpnja na Instagramu otkrila da je trudna uz video u kojem plače od sreće. S partnerom Filipom u vezi je od 2017. godine, a dugo ga je uspjela skrivati od javnosti. Filip se ne voli medijski eksponirati, pa se tako o njemu može naći vrlo malo informacija, ali one najvažnije ipak su dostupne.

Poznato je da je specijalist digitalnog marketinga, a na njegovu zaključanom profilu na Instagramu piše i da je direktor Lanine tvrtke La Piel.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Nives Celzijus Dino Drpić i Nives Celzijus - 4 Dino Drpić i Nives Celzijus - 3 Dino Drpić i Nives Celzijus - 2 +25 Dino Drpić i Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives Celzijus pokazala sina, koji je slika i prilika svojeg oca, a i on im se pridružio na jednoj fotki!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +25 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Celebrity Najemotivniji trenutak na koncertu Aleksandre Prijović: Na pozornicu je izvela četverogodišnjeg sina, cijelo vrijeme bodrio ih je i tata!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene