vidite li sličnost?

Nives Celzijus pokazala sina, koji je slika i prilika svojeg oca, a i on im se pridružio na jednoj fotki!

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Nives Celzijus Dino Drpić i Nives Celzijus - 4 Dino Drpić i Nives Celzijus - 3 Dino Drpić i Nives Celzijus - 2 Dino Drpić i Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 +19 Nives Celzijus - 1 Galerija

Nives Celzijus čestitala je 18. rođendan svojem sinu Leoneu uz hrpu njegovih fotografija.

Spisateljica, pjevačica, glumica... Puno je toga čime se Nives Celzijus (41) može pohvaliti u svojem životopisu, na svakako je najposnija na ulogu majke.

Nives s bivšim suprugom Dinom Drpićem ima dvoje djece, 16-gosišnju kći Taishu i sina Leonea koji je u petak proslavio 18. rođendan.

Tim je povodom Nives u pričama na svojem Instagramu objavila hrpu sinovih fotografija, među kojima je i jedna na kojoj pozira s tatom, čija je slika i prilika.

Fotografiju pogledajte u galeriji.

Jednom je prilikom u emisiji Zdravlje na kvadrat otkrila da je njezin sin vegetarijanac, a tada je priznala da ponekad još kuha za bivše muža.

Nives i Drpić bili su u braku 10 godina, a nakon razvoda 2014. ostali su u dobrim odnosima.

Inače, Nives je nedavno postala i teta. Njezina sestra Matea rodila je djevojčicu, koju je nazvala Lu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

. 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +25 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Celebrity Najemotivniji trenutak na koncertu Aleksandre Prijović: Na pozornicu je izvela četverogodišnjeg sina, cijelo vrijeme bodrio ih je i tata!  

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin i Catherine O'Hara Macaulay Culkin i Catherine O'Hara Macaulay Culkin i Catherine O'Hara Macaulay Culkin i Catherine O'Hara +22 Macaulay Culkin i Catherine O'Hara Celebrity Emotivan susret zvijezda omiljenog božićnog filma: Nisu mogli zadržati suze, a prizori će svakoga raznježiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene