Teško ih je raspoznati!

Nives Celzijus pozirala sa zgodnom sestrom i kćeri, koja je njezina kopija, fotka je pravi hit na Instagramu!

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus i Matea Zeljković +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sa sestrom Mateom i kćeri Taishom, a prizor je oduševio njezine pratitelje.

Nives Celzijus trenutačno sa sestrom Mateom i kćeri Taishom uživa u Danskoj, odakle se neprestano javlja na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Sada je objavila fotografiju na kojoj su se sve tri modno uskladile u crnim izdanjima.

"Prelijepe smo", napisala je Nives, a prizor je oduševio njezine obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Ne zna se koja je ljepša", komentirala je među prvima Ecija Ivušić, koja je s Nives bliska prijateljica. "Moje", ponosno je napisala Nivesina mama Mira. "Zgodnice!", "Wow, prelijepe ste", "Fantastični trio", "Ljepotice", "Top dame", još su neki od brojnih komplimenata koje su dobile.

Nives uz Taishu ima i sina Leonea, a dobila ih je s bivšim suprugom Dinom Drpićem, s kojim je nakon razvoda ostala u prijateljskim odnosima.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +21 In Magazin: Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Larisa Lipovac +24 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Zanimljivi detalji začinili su samo na prvu jednostavnu Larisinu haljinu, pogledajte o čemu je točno riječ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene