otkrila i neobično ime

Ponosna Nives Celzijus pokazala prinovu u obitelji pa morala odgovarati na prozivke: "Samo ti ništa…"

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus i Matea Zeljković - 1 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 2 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 3 +19 Nives Celzijus - 2 Galerija

Nives Celzijus objavila je fotografije na kojima u naručju drži novorođenu nećakinju.

Nives Celzijus (41) nedavno je postala teta.

Njezina sestra Matea rodila je djevojčicu, a Nives je sada na svojem profilu na Instagramu otkrila nećakinjino ime.

"Upoznajte našu malu Lu", napisala je uz fotografije na kojima pozira s bebom u naručju, a pokazala je i da su zajedno gledale utakmicu Hrvatske i Latvije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Prizorom je raznježila svoje pratitelje, no ni ovaj put nisu izostali zajedljivi komentari, na koje je Nives i odgovorila.

"Samo ti ništa... a 40 godina", napisala joj je jedna pratiteljica.

"Možda su tebi tvoja djeca ništa, meni su moja SVE", poručila joj je Nives koja je majka dvoje djece, sina Leona i kćeri Taishe.

Nives je djecu dobila s bivšim suprugom Dinom Drpićem, s kojim je bila u braku od 2005. do 2014. godine, a nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Rautek i Dalibor Petko Katarina Rautek i Dalibor Petko Katarina Rautek Omazić - 7 Katarina Rautek Omazić - 10 +26 Katarina Rautek Omazić - 11 Nekad i sad Bivša pjevačica popularne domaće grupe ranije ove godine zabrinula je javnost, a evo koliko se promijenila od slavnih dana!  

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak Lana Radeljak Anja Šovagović i Lana Radeljak - 1 +7 Lana Radeljak Celebrity Kći Ene Begović inače skriva privatni život, no sada se pohvalila lijepim novostima: "Sretna sam što ovo mogu podijeliti s vama!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene