Sjećate se nje?

Bivša pjevačica popularne domaće grupe ranije ove godine zabrinula je javnost, a evo koliko se promijenila od slavnih dana!

Katarina Rautek Katarina Rautek Duško Jaramaz/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Rautek i Dalibor Petko Katarina Rautek i Dalibor Petko Katarina Rautek Omazić - 7 Katarina Rautek Omazić - 10 Katarina Rautek Omazić - 11 Katarina Rautek Omazić - 12 Katarina Rautek Omazić - 13 Katarina Rautek Omazić - 14 Katarina Rautek Omazić - 15 Katarina Rautek Omazić - 16 +20 Katarina Rautek Omazić - 5 Galerija

Katarina Rautek je 11 godina bila pjevačica grupe E.T., a sada su isplivale njezine fotografije iz tog perioda.

Zagrebački dance sastav E.T. osnovan je 1987. godine, a tijekom postojanja u grupi su se izmijenile razne pjevačice.

Jedna od njih bila je i Katarina Rautek, koja je postala pjevačica grupe 2005. godine, nakon Lane Klingor, i u E.T.-ju ostala dugih 11 godina.

Sada su se pojavile njezine fotografije iz vremena dok je još pjevala u grupi, s premijere filma "Sumrak saga: Praskozorje" 2011. godine.

Katarina se tamo družila s voditeljem Daliborom Petkom, koji se od tada dosta promijenio, a kako su tada izgledali pogledajte u galeriji.

Otkako je napustila E.T., Katarina se povukla iz javnosti, no ranije ove godine o njoj su se opet raspisali svi domaći mediji.

Razlog je bio njezin navodni nestanak, a nakon što su je za njom tragala i policija, Katarina nam je sama potvrdila da je dobro.

''Ja sam dobro, jesam. Ono što je preneseno to su sve laži i ja kad sam to vidjela nisam znala hoću li plakat ili smijat se'', izjavila je.

''Mediji su to preuveličali, dobila sam objašnjenje da je cijela strka nastala samo zato što sam javna osoba'', dodala je.

A otkrila je i nove informacije o svom privatnom životu.

''Ja nisam u braku, s bivšim sam bila šest godina, a ne četiri, kako neki pišu, ja ne znam otkud ljudima te informacije…'' otkrila nam je Katarina.

O tome što se točno dogodilo i je li zaista napustila bolnicu Sveti Duh, kako su izvijestili mediji, nije željela razgovarati, a mnogim njezinim fanovima drago je da je ova kratkotrajna drama došla kraju te da je omiljena pjevačica E.T.-ja živa i zdrava.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Rautek (@rautekk)

Inače, Katarina je tijekom svoje karijere punila medijske stupce burnim životom s bivšim partnerom Krešimirom Svitlanovićem, kojeg je optužila za obiteljsko nasilje i dobila presudu.

2017. godine udala se za Josipa Omazića, a iako se činilo da je s njim pronašla sreću, kako nam je i ona sama rekla, ni s njim nije uspjelo.

Prije toga pisalo se i da pjevačica vodi bitku s raznim ovisnostima.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak Lana Radeljak Anja Šovagović i Lana Radeljak - 1 +7 Lana Radeljak Celebrity Kći Ene Begović inače skriva privatni život, no sada se pohvalila lijepim novostima: "Sretna sam što ovo mogu podijeliti s vama!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović - 2 +20 Mila Elegović Celebrity Mila Elegović ukrala je show na baletu u Zagrebu, pogledajte zašto su se svi okretali za njom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene