mamina slika i prilika

Kći Ene Begović inače skriva privatni život, no sada se pohvalila lijepim novostima: "Sretna sam što ovo mogu podijeliti s vama!"

Lana Radeljak Lana Radeljak Facebook 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak Lana Radeljak Anja Šovagović i Lana Radeljak - 1 Lana Radeljak Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 Josip i Lana Radeljak Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +1 Lana Radeljak Galerija

Lana Radeljak je na društvenim mrežama objavila da je dobila unapređenje na poslu.

Kći tragično stradale glumice Ene Begović i Josipa Dikana Radeljaka, 23-godišnja Lana Radeljak, odrasla je u sliku i priliku svoje majke.

Lana živi podalje od očiju javnosti i skriva svoj privatni život, no sada se na društvenim mrežama pohvalila da je dobila unaprjeđenje na poslu.

"Sretna sam što mogu podijeliti s vama da sam započela novu poslovnu poziciju kao viši asistent u tvrtki Mazars u Hrvatskoj", napisala je lana na svojem profilu na LinkedInu.

"Čestitamo… i čekamo nešto za popit!”, "Skroz zasluženo, i sad idemo dalje samo jako!", "Bravo Lana", pisali su joj pratitelji.

lana je nedavno snimljena na jednom događaju u društvu nove djevojke svojeg oca, beogradske odvjetnice Nevene Jeličić, a Dikan se njihovom zajedničkom fotografijom pohvalio i na svojem profilu na Facebooku.

Mnogi su tada komentirali da je Lana prelijepa i da je kopija svoje majke.

Podsjetimo, Ena Begović izgubila je život u prometnoj nesreći na otoku Braču 15. kolovoza 2000. godine.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović - 2 +20 Mila Elegović Celebrity Mila Elegović ukrala je show na baletu u Zagrebu, pogledajte zašto su se svi okretali za njom!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Mateo i Izabel Kovačić - 4 +23 Mateo i Izabel Kovačić - 10 Nekad i sad Pogledajte kako su Mateo i Izabel Kovačić izgledali prije 13 godina, na njemu ćete odmah uočiti jednu promjenu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene