Dok su još bili tinejdžeri

Pogledajte kako su Mateo i Izabel Kovačić izgledali prije 13 godina, na njemu ćete odmah uočiti jednu promjenu!

Mateo i Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Mateo i Izabel Kovačić - 4 Mateo i Izabel Kovačić - 10 Mateo i Izabel Kovačić - 6 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Mateo i Izabel Kovačić sa sinom Izabel i Mateo Kovačić - 2 Izabel i Mateo Kovačić - 5 +17 Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 1 Galerija

Izabel Kovačić objavila je fotografiju sa suprugom Mateom iz 2010. godine.

Naš nogometaš Mateo Kovačić sa suprugom Izabel u sretnom je braku od 2017. godine, a par se zaljubio još u tinejdžerskim danima.

Vezu su započeli 2010. godine, nakon što su se upoznali u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant. U istoj su se crkvi kasnije i vjenčali.

Izabel je sada u pričama na svojem profilu Instagramu pokazala kako su ona i Mateo izgledali na početku svoje veze, prije 13 godina.

"Volim ovaj trenutak. Godina 2010." napisala je uz crno-bijelu fotografiju na kojoj Matea ljubi u obraz, a detalj koji odmah upada u oči je njegov aparatić za zube, kojeg je u međuvremenu skinuo.

Fotografiju pogledajte u galeriji.

Istu uspomenu je i Mateo prije tri godine podijelio na društvenim mrežama, a tada je napisao i kako je Izabel od 2010. ljubav njegovog života.

Mateo i Izabel danas su ponosni roditelji sinčića Ivana, kojeg su dobili u listopadu 2010. godine. Obitelj je ovo ljeto iz Londona preselila u Manchester, jer je Mateo iz nogometnog kluba Chelsea prešao u Manchester City.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović Mila Elegović - 2 +20 Mila Elegović Celebrity Mila Elegović ukrala je show na baletu u Zagrebu, pogledajte zašto su se svi okretali za njom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 4 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 3 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 2 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 1 +25 Jelena i Novak Đoković Zanimljivosti Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene