samo ljubav

Izabel Kovačić javila se svojim pratiteljima iz mjesta u kojem je rođena: ''Tu sam i živjela neko vrijeme''

Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Izabela Kovačić - 2 Izabela Kovačić - 1 Izabel Kovačić na Instagramu - 1 Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić Izabela Kovačić - 4 Izabela Kovačić - 2 Izabela Kovačić - 3 +20 Mateo i Izabel Kovačić - 3 Galerija

Izabel Kovačić u nizu svojih Instagram objava ispričala je pratiteljima da je rođena u Švicarskoj te je tamo i živjela neko vrijeme.

Prekrasna poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel, pohvalila se da je otputovala u Švicarsku kod rodbine.

U nizu Instagram objava ispričala je pratiteljima da se rodila u Švicarskoj i jedan dio odrastanja provela tamo s obitelji prije selidbe u Hrvatsku.

Objasnila je i koliko voli taj grad te ga nijedan drugi ne može zamijeniti.

Također, na jednoj je fotografiji pozirala nasmiješena u ležernom outfitu pa dodala: "Ljubav ljubav ljubav i samo ljubav".

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Nakon Švicarske preselila se s obitelji u Sesvete gdje je završila osnovnu i srednju školu te tako upoznala svog sadašnjeg supruga Matea.

Izabel sada sa suprugom i sinom Ivanom živi u Londonu jer Mateo tamo igra za Manchester City.

Podsjetimo, Mateo i Izabel Kovačić u sretnom su braku od 2017. godine. Vjenčali su se u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant.

U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić - 1 Ivan Rakitić - 2 Ivan Rakitić - 5 Ivan Rakitić - 3 +26 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Celebrity Kako bi Ivan Rakitić izgledao da smo u 90-ima? Pogledajte ove urnebesne fotografije i pogodite koja slika nije napravljena uz pomoć aplikacije!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Goga Sekulić - 1 Goga Sekulić Goga Sekulić - 4 Goga Sekulić - 5 +15 Goga Sekulić - 6 Zanimljivosti Otkazan koncert turbofolk pjevačice u Benkovcu, o svemu se odmah oglasila i ona: ''Moramo nadići događaje za budućnost naše djece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene