samo je jedna prava

Kako bi Ivan Rakitić izgledao da smo u 90-ima? Pogledajte ove urnebesne fotografije i pogodite koja slika nije napravljena uz pomoć aplikacije!

Ivan Rakitić Ivan Rakitić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić - 1 Ivan Rakitić - 2 Ivan Rakitić - 5 Ivan Rakitić - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan i Raquel Rakitić - 1 Ivan i Raquel Rakitić - 3 Ivan i Raquel Rakitić - 4 Ivan i Raquel Rakitić - 5 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 +20 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 2 Galerija

Ivan Rakitić podijelio je niz fotografija u kojima je pokazao kako bi izgledao da smo u 90-ima, a sve to napravio je pomoću aplikacije koju je generirala umjetna inteligencija.

Nogometaš Ivan Rakitić koristio se aplikacijom koja nas vraća u 90-te pa u opisu otkrio kako je jedna fotografija ipak prava. 

Na prvoj fotografiji Ivan je prikazan kao student, dok na drugoj pozira u crnom kožnjaku poput rokera.

Zadnja fotografija prikazuje Ivana s dugom plavom kosom pa su u komentarima pratitelji pisali kako vjeruju da je ta fotografija prava.

"Jednu od ovih slika nije generirala umjetna inteligencija? Koju?", napisao je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Ivan je posljednji put viđen na jednom eventu sa suprugom Raquel Mauri gdje su pozirali u društvu poznatog dizajnera.

Podsjetimo, Ivan i Raquel znaju se od 2011. godine, a prvi put vidjeli su se u Sevilli. Rakitić je tada potpisao za nogometni klub Sevillu, a Raquel je u to vrijeme radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

2013. godine sretni par stao je i pred oltar i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

Istu je aplikaciju ovih dana isprobala i Žanamari Perčić. 

"Cijeli Instagram otišao u srednju školu 90-ih? Izgleda. Voljela bih da su barem moje obrve izgledale ovako u 90-ima! Moji favoriti i oni koji se najviše mogu povezati ovdje su 3, 5, 7 i 8. Bila sam sve to, rock djevojka, štreberica, bavila sam se tajlandskim boksom i išla u teretanu ... A drugo - moram pronaći koju odjeću nositi u sadašnjosti! Tu je divan vrući uredski look koji nikad ne nosim - budući da ne radim u uredu. Sada moram ponovno razmisliti o svojim životnim izborima. Proklete bile AI aplikacije! U sljedećem AI izazovu bolje bi bilo da imate sve poveznice na odjeću koju kreirate za nas, ili…", napisala je Žanamari pored svojih fotografija. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Goga Sekulić - 1 Goga Sekulić Goga Sekulić - 4 Goga Sekulić - 5 +15 Goga Sekulić - 6 Zanimljivosti Otkazan koncert turbofolk pjevačice u Benkovcu, o svemu se odmah oglasila i ona: ''Moramo nadići događaje za budućnost naše djece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Meryem Uzerli - 2 Meryem Uzerli - 6 Meryem Uzerli - 3 Meryem Uzerli - 5 +29 Meryem Uzerli - 4 Nekad i sad Fatalna Hurem više ne može sakriti što je učinila svom licu, a prije 12 godina svi su pričali o njenoj prirodnoj ljepoti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene