I ona isto...

Fatalna Hurem više ne može sakriti što je učinila svom licu, a prije 12 godina svi su pričali o njenoj prirodnoj ljepoti

Meryem Uzerli - 5 Meryem Uzerli - 5 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Meryem Uzerli - 2 Meryem Uzerli - 6 Meryem Uzerli - 3 Meryem Uzerli - 5 Meryem Uzerli - 4 Meryem Uzerli - 1 Meryem Uzerli - 7 Meryem Uzerli - 6 Meryem Uzerli - 5 Meryem Uzerli - 4 +23 Meryem Uzerli - 3 Galerija

Meryem Uzerli pokazala je rezultate novih estetskih zahvata na licu, a koje je pokazala na jednom događanju u Francuskoj.

Turska glumica Meryem Uzerli proslavila se kao fatalna Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" koja je postala hit u mnogim zemljama, u to je vrijeme slovila kao prirodna ljepotica, ali danas se to za nju baš i ne bi moglo reći.

40-godišnja Meryem pojavila se ovih dana na jednoj gala večeri u Francuskoj, gdje je pokazala i rezultat svojih najnovijih estetskih zahvata koje ne može više sakriti, kao što su ubrizgavanje botoksa i podizanje jagodica.

A osim na malim ekranima, Meryem je ljetos bila i zvijezda svog odmora u Dubrovniku kojim se pohvalila i na društvenim mrežama. Povod njezina dolaska bila je proslava rođendana njenog dragog prijatelja i biznismena Mehmeta Korutürka, a na Instagramu je pratiteljima pokazala i kako se zabavljaju. Rođenan su slavili u luksuznom prostoru gdje su preko dana imali ručak, a navečer su se zaputili u noćni klub. Također, objavila je i fotografiju na kojoj se vidi more, a u pozadini je svirala pjesma "Malo ćemo da se kupamo" od Crvene Jabuke.

Od snimanja Sulejmana Veličanstvenog" prošlo je 12 godina, a Meryem se u seriji nije dugo zadržala zbog privatnih psihičkih problema. Iza nje su zaruke s Brokerom Canom Atesom koje je raskinula jer ju je tjerao da pobaci, a danas živi sama sa svoje dvije kćeri Larom (8) i Lily Koi (2), te na Instagramu često dijeli događaje iz svog privatnog života.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene