jako ju je ovo rastužilo

Otkazan koncert turbofolk pjevačice u Benkovcu, o svemu se odmah oglasila i ona: ''Moramo nadići događaje za budućnost naše djece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije''

Goga Sekulić Goga Sekulić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Goga Sekulić - 1 Goga Sekulić Goga Sekulić - 4 Goga Sekulić - 5 Goga Sekulić - 6 Goga Sekulić - 7 Goga Sekulić - 8 Goga Sekulić - 9 Dara Bubamara i Goga Sekulić Goga Sekulić +9 Goga Sekulić - 3 Galerija

Otkazan je koncert Goge Sekulić u Benkovcu, a o svemu tome oglasili su se i organizatori, ali i ona sama na društvenim mrežama.

Pjevačica Goga Sekulić trebala je 14. listopada nastupati u Benkovcu, međutim organizatori su javili kako su koncert morali otkazati.

"Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresirane publike, unatoč popunjenosti kapaciteta danima prije, obavještavamo Vas kako smo primorani OTKAZATI koncert Goge Sekulić zakazan za 14. listopada. Uvažavajući stavove i mišljenja dijela stanovnika grada Benkovca, te zbog neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo donijeti ovu tešku odluku", napisali su organizatori.

Podržavate li ovu odluku o otkazivanju koncerata srpskih izvođača?

  • da
  • ne

Ukupno glasova:

"Svi koji su već kupili karte mogu ih vratiti u caffe bar Mood. Zahvaljujemo na razumijevanju, a mi nastavljamo dalje s našim zimskim programom zabave. Više informacija uskoro", dodali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙈𝙊𝙊𝘿 𝘽𝘼𝙍 Benkovac (@mood.caffe)

A o svemu se oglasila i sama pjevačica u komentarima.

"Ova odluka je mene i moje suradnike jako rastužila! Posebno što godinama unazad nastupam u Hrvatskoj gdje sam uvijek dobro došla i gdje volim doći i gdje ću uvijek ići. Kao što su u Srbiji, hrvatski izvođači dobro dočekani uvijek, baš zato grad Benkovac da bi napredovao mora nažalost nadići događaje za budućnost naše djece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije. Mnogo prijatelja imam u Hrvatskoj koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku", poručila je ona.

Inače, Gogu na Instagram profilu prati gotovo 185 tisuća vjernih fanova koje često veseli svojim neodoljivim modnim kombinacijama, ali i obiteljskim fotografijama.

Tijekom proteklog vikenda objavljeno je da je otkazan i koncert miljenika publike Saše Kovačevića u Bibinjama koji je trebao biti 24 studenog. 

"Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresirane publike, obavještavamo vas kako smo primorani otkazati koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. studenog. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika općine Bibinje i ostalih mještana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i donijeli ovu tešku odluku. Zahvaljujemo na razumijevanju i vidimo se uskoro na novim koncertima.", stajalo je u objašnjenju organizatora. 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Meryem Uzerli - 2 Meryem Uzerli - 6 Meryem Uzerli - 3 Meryem Uzerli - 5 +29 Meryem Uzerli - 4 Nekad i sad Fatalna Hurem više ne može sakriti što je učinila svom licu, a prije 12 godina svi su pričali o njenoj prirodnoj ljepoti

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka - 2 Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka - 3 +26 Vedran Ćorluka - 6 Celebrity Ćorluka progovorio o svojoj novoj ljubavi bez koje više ne može: "Stvarno je lijepo jer imaš neki mir za sebe"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene