dobro su se proveli!

Ivan Rakitić i prekrasna supruga nasmiješeni su pozirali na jednom eventu s proslavljenim modnim dizajnerom!

Ivan i Raquel Rakitić - 2 Ivan i Raquel Rakitić - 2 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan i Raquel Rakitić - 1 Ivan i Raquel Rakitić - 4 Ivan i Raquel Rakitić - 5 Ivan i Raquel Rakitić - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 +23 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 2 Galerija

Raquel Mauri objavila je niz fotografija s jednog eventa na kojem je bila sa suprugom Ivanom, a na jednoj od njih pridružio im se i svjetski poznati modni dizajner.

Supruga nogometaša Ivana Rakitića, Raquel Mauri poznata je po svojim vrhunskim modnim kombinacijama u kojima uvijek ističe svoju besprijekornu figuru.

Tako je ovoga puta na svom Instagram profilu objavila fotografije s jednog modnog modnog događaja i pokazala kako su se ona i Ivan uskladili.

Raquel je na sebi imala pripijenu crnu haljinu sa srcolikim oblikom na gornjem dijelu koji je pokazao njezine bujne grudi. Preko toga je prebacila crni sako, a kosu je svezala u niski rep. Zlatni lančić, naušnice  i torbica odlično su začinili ovaj elegantni prizor.

Ivan je nosio crnu košulju i hlače, a preko je imao bijeli sako. Oboje su na fotografijama pozirali nasmiješeni pa su tako otkrili kako im je na eventu veoma dobra atmosfera.

Na jednoj od fotografija pridružio im se i poznati modni dizajner Domenico Dolceo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Rakitić je u komentaru ostavio niz emotikona srca, dok su im pratitelji ostavljali emotikone gorućih vatrica i smajlića sa zaljubljenim očima.

Podsjetimo, Ivan i Raquel znaju se od 2011. godine, a prvi put vidjeli su se u Sevilli. Rakitić je tada potpisao za nogometni klub Sevillu, a Raquel je u to vrijeme radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

2013. godine sretni par stao je i pred oltar i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Tatjana Jurić - 3 Marco Cuccurin i Tatjana Jurić - 4 Marco Cuccurin i Tatjana Jurić - 5 Marco Cuccurin i Tatjana Jurić - 6 +26 Marco Cuccurin i Tatjana Jurić - 1 Celebrity Hrvat s gotovo milijun pratitelja o partneru koji mu je velika podrška: ''Tata nekad priča s njim više nego sa mnom, to je gotovo jedina stvar koju držim za sebe''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene