ma wow!

Rakitićeva Raquel istaknula figuru u uskoj haljini, a ovaj prizor javno nije odolio komentirati ni sam nogometaš!

Raquel Mauri - 1 Raquel Mauri - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri - 5 Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri - 4 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 +19 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 2 Galerija

Raquel Mauri u narančastoj haljini s prorezom istaknula je preplanulu figuru, ali i bogati dekolte.

Supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, Raquel Mauri pozirala je na plaži u narančastoj haljini s dubokim prorezom.

U prvom planu bile su njezine grudi, a isticao se i preplanuli ten.

Smeđe natikače i smeđa torbica sjajno su se uklopili u ljetni prikaz.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

"Ljepotice", uputio joj je odmah prvi komentar njezin suprug Ivan Rakitić.

Nedavno je objavila niz fotografija u kojima su pozirali na obiteljskom odmoru, a jedna od njih posebno je raznježila pratitelje.

Podsjetimo, Ivan i Raquel znaju se od 2011. godine, a prvi put vidjeli su se u Sevilli. Rakitić je tada potpisao za nogometni klub Sevillu, a Raquel je u to vrijeme radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

2013. godine sretni par stao je i pred oltar i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 2 +21 Keanu Reeves - 5 Celebrity Zbog zapuštenog i neurednog izgleda rijetki su na prvu prepoznali holivudskog miljenika, a onda je pokazao zašto ga zovu najvećom dobricom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 8 Bianca Censori i Kanye West - 7 Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 +26 Bianca Censori i Kanye West - 2 Celebrity Supruzi kontroverznog pjevača iz suknje je virila gola pozadina, a bujne je grudi jedva uspjela pospremiti ispod prozirnog topa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene