a Što će susjedi reći na ovo?

Supruzi kontroverznog pjevača iz suknje je virila gola pozadina, a bujne je grudi jedva uspjela pospremiti ispod prozirnog topa!

Bianca Censori Bianca Censori Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 8 Bianca Censori i Kanye West - 7 Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 3 +20 Kanye West i Bianca Censori - 4 Galerija

Bianca Censori je na ulicama Firence pokazala golu stražnjicu i grudi ispod prozirne majice, a paparazzi su je uhvatili baš u nezgodnom trenutku.

Kontroverzni glazbenik Kanye West uživa u odmoru u Firenci dok mu društvo pravi nova supruga Bianca Censori koja je nedavno svojim odjevnim kombinacijama naljutila Talijane, ali čini se kako nju to ne dira.

Paparazzi su je sada snimili u suknji iz koje joj je virilo pola pozadine, a onda su je uhvatili i kako rukama namješta grudi ispod prozirne majice u kojoj je šetala ulicama grada.

Talijane je nedavno razbjesnila bijelim prozirnim hulahopkama i bodijem s najvećim mogućim dekolteom ispod kojeg nije nosila ništa pa su je optužili da svojim kreacijama i odjevanjem izražava nepoštavanje prema njihovoj zemlji i kulturi.

Nova supruga kontroverznog američkog repera danas izgleda sasvim drugačije od onoga kako je izgledala prije veze s njim, a njezina drastična transformacija dokazuje da je u potpunosti pod njegovim utjecajem, tvrde strani stručnjaci. Budući da je dospjela na naslovnice i na društvenim se mrežama vode rasprave o njezinu izgledu, teško je osporiti činjenicu da izgleda poprilično drugačije otkako se udala za Kanyea.

Bianci su nekada zaštitni znak bili dugi smeđi uvojci, jaka šminka i guste obrve, kao i drugačija odjeća koju je nosila prije udaje. Sada pak ima kratku pixie frizuru koja je izbijeljena i u platinasto plavoj nijansi, s izbijeljenim obrvama. Također nosi drugačiju odjeću i čini se da ima manje šminke.

Viša terapeutkinja i stručnjakinja za odnose Sally Baker iz Working On The Body nedavno je za Mirror prokomentirala Biancin novi izgled i pravi razlog takve promjene.

"Ulazak u brak, rađanje djeteta ili razvod, sve to može dovesti do želje za preispitivanjem vlastitog izgleda. Kao supruga Kanyea Westa, Bianca Censori izložena je velikom pritisku pozornosti međunarodnih medija i moguće je da koristi svoj novi izgled kao način da uspostavi svoju individualnost", objasnila je.

Sally je također zaključila da bi Biancin novi izgled mogao biti njezin pokušaj da povrati osjećaj kontrole i da se osjeća osnaženo pred ogromnim životnim promjenama, pri čemu želi imati novi imidž.

"Kanye West poznat je po svom odvažnom i jedinstvenom utjecaju na dizajn i moguće je da ona također koristi svoj izgled kako bi se kreativno izrazila ili kako bi pokazala da ima utjecaj na nju. West je prethodno utjecao na ključne žene u svom životu, uključujući i promjene imidža koje je poticao kod svoje bivše supruge Kim Kardashian", objasnila je Sally.

Prema pisanju TMZ-a, par je navodno sklopio brak u siječnju ove godine, a upoznali su se u njegovoj tvrtki u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je navodno magistrirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u Australiji.

Njezini prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kayne ponudio posao.

Kanye je od 2014. do 2021. godine bio u braku s reality-zvijezdom Kim Kardashian, s kojom je dobio četvero djece, a nakon što se pročulo da je s Biancom, krenule su brojne usporedbe njih dviju. Međutim, čini se kako je mlada Australka tome odlučila stati na kraj kada je svoju dugu kosu hrabro ošišala na dječačku frizuru. Detalje svog privatnog života inače čuva podalje od javnosti i ne pojavljuje se često u javnosti.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 3 +27 Rita Ora - 4 Celebrity Premali gornji dio kupaćeg bio je glavni razlog zbog kojeg nitko nije skidao pogled sa slavne Kosovarke, a očito je i da je tijelo isklesala do maksimuma!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 1 +25 Sonja Kovač - 3 Celebrity Bujna stražnjica Sonje Kovač na meti komentara, za sve je kriv seksi video ulaska u more koji je snimio njezin zaručnik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene