Divna obitelj

Prekrasna supruga našeg Rakitića zablistala u žutoj opravici, a jedna je fotografija sve posebno raznježila!

Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 2 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 6 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 7 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 +19 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 2 Galerija

Raquel Mauri u novom nizu fotografija otkrila je kako uživaju na obiteljskom odmoru, a sve je posebno raznježila zadnja fotografija.

Supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, Raquel Mauri pozirala je zagrljeno s njim pokraj jezera.

Ivan je nosio kratke crne hlače i bijelu majicu, dok je Raquel istaknula preplanulu figuru u pletenoj žutoj haljini na bretele.

Kosu je svezala u nisku punđu, a na nogama je imala bež sandale.

No, ipak je zadnja fotografija svima rastopila srca - na njoj Ivan pozira sa svoje dvije preslatke kćerkice koje ga ljube u obraz.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Podsjetimo, Ivan i Raquel znaju se od 2011. godine, a prvi put vidjeli su se u Sevilli. Rakitić je tada potpisao za nogometni klub Sevillu, a Raquel je u to vrijeme radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

2013. godine sretni par stao je i pred oltar i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus sa sestrom Mateom Celebrity Nives odradila seksi poziranje, pa fanovima uputila neobičnu molbu, no njima ništa nije bilo jasno: ''Ma zašto da gledam...''  

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 1 +20 Charles Pearce - 2 Celebrity Poznato je gdje Ella Dvornik provodi vrijeme nakon vijesti da se razvodi, evo kod koga je pronašla najveću utjehu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene