stvarni život kove i joška

Pogledajte što Gvardiol i Kovačić rade kad nisu na nogometnom terenu, razotkrila ih je Mateova supruga u videu i sve nasmijala!

Izabel Kovačić na Instagramu - 2 Izabel Kovačić na Instagramu - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić na Instagramu - 1 Dom Matea i Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić Dom Matea i Izabel Kovačić Izabela Kovačić - 4 Izabela Kovačić - 3 Izabela Kovačić - 2 Izabela Kovačić - 4 Izabela Kovačić - 3 Izabela Kovačić - 2 +19 Mateo i Izabel Kovačić - 9 Galerija

Izabel Kovačić snimila je Matea Kovačića i Joška Gvardiola van tereta pa nasmijala svoje pratitelje.

Izabel Kovačić snimila je naše nogometaše Matea Kovačića i Joška Gvardiola u jednoj aktivnosti koja se ne tiče nogometa.

Naime, u dresovima Manchester Cityja za koji trenutno igraju, dečki su skidali zaštitnu plastiku s jednog paketa koji je stigao u njihovo dvorište, a Izabel je videozapisu dodala opis: ''Stvarni život Kove i Joška''.

Video je nasmijao pratitelje, a svi će priznati da je zanimljivo vidjeti naše reprezentativce u drugačijim ulogama osim onim nogometnim.

Podsjetimo, Izabel i Mateo u braku su 2017. godine, a zajedno imaju sinčića Ivana.
21-godišnji Gvardiol je, s druge strane, još uvijek slobodan, a redovno mu dolaze i ponude djevojaka i žena koje bi voljele da im upravo on bude suprug.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin - 3 Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 3 +23 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 1 Celebrity Jedan od naših najzgodnijih glumaca kratko otputovao iz Hrvatske: ''Točno 20 godina da bi se ostvario jedan od najvećih snova!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Leko - 4 Jelena Leko - 3 Jelena Leko - 6 Jelena Leko - 7 +25 Jelena Leko - 5 Celebrity Sestra našeg bivšeg Vatrenog pohvalila se skupocjenim poklonom koji je dobila za rođenje sinčića: ''Skroz tvoj đir!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene