uvijek uz njega

Evo kako je sestra Joška Gvardiola pokazala koliko je obitelj ponosna na njegov veliki nogometni uspjeh!

Lorena i Joško Gvardiol Lorena i Joško Gvardiol Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 2 Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 1 Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 2 Lorena, Franka i Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 1 +20 Joško Gvardiol - 2 Galerija

Lorena Gvardiol veoma je ponosna na svog brata Joška zbog prelaska u Manchester City, a to je javno obznanila i na društvenim mrežama.

Sestra nogometaša Joška Gvardiola, Lorena, oglasila se na svom Instagramu gdje je čestitala bratu na prelasku u novi klub.

Naime, objavila je njegovu fotografiju gdje stoji ispred vrata s natpisom Manchester City House gdje ga željno iščekuju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manchester City (@mancity)

Osim Lorene, Joško ima i sestru Franku, a upravo one su njegova najveća podrška na svim utakmicama - to su dokazale i prošle godine tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru kada su ga bodrile s majkom na tribinama.

Joško je prije odlaska uživao u Lijepoj Našoj sa nogometašem Kristijanom Jakićem, a netom prije toga boravio je i u Novigradu gdje mu stanuju baka i djed.

Nedavno je medijima krenula vijest kako Joško ima djevojku što je rastužilo njegove obožavateljice, no onda je na radost svih njih nogometaš negirao informacije koje kruže.

Mladog nogometaša na Instagramu prati više od 700 tisuća obožavatelja, a on ih u svojim pričama voli počastiti i trenucima iz privatnog života.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić pokazala outfit u kojem čisti kuću, ako ste mislili da je obučena, prevarili ste se!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski In Magazin: Tony Cetinski - 1 In Magazin: Tony Cetinski - 2 In Magazin: Tony Cetinski - 3 +27 In Magazin: Tony Cetinski - 4 Zanimljivosti Toni Cetinski osvrnuo se na zabrane koncerata srpskih pjevača u Hrvatskoj: "To što pojedini političari pokušavaju napraviti podjelu...''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene